un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Identificati idiotul

10 Mar 2011  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Unul dintre șoferii acestor mașini e idiot. Vă prindeți care?

  9 comentarii

 1. De ce ai cenzurat numarul ?

    (Citează)

 2. Eu cred că toţi sînt idioţi numai el e deştept. Păi dacă omul acolo locuieşte nu trebuia să-şi pună maşina sub geam?

    (Citează)

 3. Trestiana si in general partea aia din Tineretului sta grav la locuri de parcare. Unde e grav cu locurile de parcare apar imediat si idiotii. Fie parcheaza pe locurile marcate, fie parcheaza de-a-n boulea chinuind pe ceilalti soferi sau pietonii.

    (Citează)

 4. cred ca sub 10% din soferi stiu sa faca o parcare laterala cumsecade.

    (Citează)

 5. @interesant nu cred ca sa fie vorba in cazul de fata, proabil masina nu avea loc pentru o parcare laterala. Legat de parcat in general de acord cu tine. La scoala de soferi prea putin instructori se mai ocupa intens de elevi pentru parcari laterale iar majoritatea masinilor sunt mici spre foarte mici si poti efectua manevre cu ele mult mai usor.

    (Citează)

 6. Toti sunteti soferii perfecti da nu stiu cum se face ca pe strazi sunt atatia care incurca circulatia.
  Asta nu vad de ce ar fi asa condamnabil pentru parcare, la urma urmei e in masina si probabil pe o straduta nu foarte circulata lasand totusi loc pentru o masina. Adevarata problema e cu cei care opresc pe prima banda pe strazi foarte circulate si in felul acesta blocheaza o banda care ar putea fluidiza putin traficul. Ceea ce nu multi au observat este ca strada probabil e cu sens unic, toate masinile fiind parcate in celalalt sens el fiind singurul in alt sens, mai grav fiind(daca e adevarat) ca a intrat pe interzis.

    (Citează)

  • @Mihai: n-are legatura numarul cu purtarea omului. POate nici nu era proprietarul la volan. E vorba doar de atitudine si gandire, o au mii altii, nu doar asta ca sa-l individualizez.

   @grecu: uuu, un vecin!

   @interesant: da, foarte multi se feresc de ea. Am impresia ca imediat ce iau permisul multi uita de cum se face si ce instructiuni au primit pt ea.

   Corect, masina aceea nu avea loc prin parcare laterala. Dar eu cand n-am loc caut in alta parte, ca n-am solutie. Sa blochezi trotuarul si sa nu observi ca esti singurul bou parcat invers pe toata strada, de parca altii n-ar fi avut interesul sa incapa in diverse locuri mici, e tampenie.

   @alex: mai sunt si pietoni pe strada aia, nu doar masini. Nu se face calculul doar la modul “sa aiba loc alte masini”. N-ai loc, cauti altul. Corect, omul a intrat si pe interzis, buna observatia ta.

     (Citează)

 7. Ok dar e singura masina parcata pe trotuar? Ca din pozitia masinii cred ca a intrat cu maxim 30 cm mai mult pe trotuar decat Fabia(asa pare) din fata. Nu le iau apararea celor care parcheaza pe trotuare ca de cele mai multe ori nu am loc de ei si e enervant, dar putinele dati cand conduc e imposibil sa nu observ lipsa locurilor de parcare si a unora care incurca circulatia cu mult mai mult decat asta.
  Vad zilnic tot felu de prosti care parcheaza pana si in intersectii, unde pe langa ca nu mai ai deloc vizibilitate, nu ai nici loc sa treci pe langa ei.

    (Citează)

  • Nu, dar restul sunt parcate doar jumatate. E loc si de pietoni. Un pic mai incolo sunt deja stalpi pusi ca sa nu se mai parcheze pe trotuar deloc.

   In intersectii e haos, agitatie, dinamica mare. Intr-un cartier ai zice ca te prinzi ca toti restul sunt frumos parcati si faci si tu la fel.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus