un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

CTP despre Voiculescu

11 Mar 2011  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Ce-a zis Cristian Tudor Popescu despre verdictul Curţii Supreme, care a decis final şi irevocabil că Voiculescu a fost turnător al Securităţii:

E ca un tatuaj obscen pe fesele unei dame de consumaţie. Nu cred că mai are o relevanţă şi lucrul ăsta e cel mai grav. Nu cred că cineva mai are o tresărire morală în legătură cu domnul Voiculescu şi îşi va da demisia din PC sau nu se va mai uita la Antena 3. Bănuiesc că domnii Ponta şi Antonescu nu îşi făceau o iluzie în ceea ce-l priveşte pe domnul Voiculescu. Domnul Voiculescu a fost considerat bun şi de la PDL atunci când au guvernat cu PDL.

Cât de adevărat! A zis-o perfect CTP-ul! Se mai aştepta cineva să fie găsit nevinovat sau, altfel pusă problema, dacă l-ar fi scos nevinovat Curtea Supremă, ar fi fost cineva care să nu gândească “normal, a dat șpagă la judecători, al naibii securist!”. Desigur că Ponta şi Antonescu ştiau perfect în ce se bagă atunci când s-au aliat cu Voiculescu, desigur că Gîdea şi Firea ştiu cine le plăteşte salariul. Nu-i mai pasă nimănui.

Partea nasoală e alta: decizia Curţii Supreme, deşi e cea mai puternică instanţă a ţării, nu are nici o valoare. Omul e în continuare unul din cei mai bogaţi români, e vicepreşedintele Senatului, adică al treilea om în stat, are un partid, o televiziune… Turnător sau nu, nu mai are importanţă. Altceva ar trebui cercetat şi anume cum a făcut toţi aceşti bani. În detaliu pentru fiecare afacere și începuturile ei, că acolo e partea nasoală.

    4 comentarii

  1. Despre cum a făcut acei bani, scriau şi aduceau şi probe Caţavencii acum mulţi, mulţi ani. Dar şi atunci, ca şi acum, pe cine interesează? Pe “organele abilitate” în niciun caz.

      (Citează)

  2. al treilea om in stat e presedintele camerei deputatilor. in cazul de fata, miss anastase

      (Citează)

  3. ma bag si eu,ca musca in lapte,ca n-am nicio treba cu politica…de pe blogu lu “felix” citire: ” Felicitari, domnule judecator Emanuel Albu! Ca membru PD, fost presedinte al PD Mehedinti, secretar general adjunct al Guvernului propus de PD, secretar de stat in Ministerul de Interne, evident, tot din partea PD, se poate spune ca ati “judecat bine”! “.nu spun ca o fi curat “domnu” mogul, da oare judecatorii astia nu trebe sa aiba carnet de partid alb?

      (Citează)

  4. Serban Marius

    11/03/2011 la 2:16 PM

    Ai gresit cu informatia despre al 3lea om in stat. Al 3lea este Roberta Anastase apoi Oprescu primar.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus