un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ca veni vorba de friptura de vita

1 Mar 2011  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Tocmai am pus o ofertă la așa ceva pe produsereduse.ro. 25 de lei in loc de 66 lei pentru o friptură rib-eye din vită argentiniană cu garnitură de cartofi cu rozmarin la restaurantul Decebal de pe Barbu Văcărescu. Nu știu exact cum se traduce rib-eye în română, dar nu e filet ci o bucata din zona coastelor, de obicei cu os, mai subtire dar probabil suficient de gustoasă. Mă gândesc să profit și eu de ea.

  1 comentariu

 1. E foarte buna am stau aproape de el si in weekend ma mai duc pe acolo , au preturi mai mari dar chestii bune .

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus