un blog de Radu Dumitru

Oferte bune de decembrie, plus ghid de whisky, gin și alte băuturi fine. Robotesc și la canalul meu de YouTube, orice Subscribe ajută.

Am creat o floare!

24 Mar 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Floare inginerească. A pornit cu o bucată de fludor găsită pe jos (vreo 20cm, merge şi un cablu din conductor masiv la o adică, precum un FY de 2,5mm), bucată pe care am făcut-o cerc la un capăt, ca să arate ca o acadea.


Aveam la îndemână şi o bucată de cauciuc siliconic, întâmplător de culoare verde, cam dur, secţiune 15 x 10 mm. L-am tăiat drept la un capăt, ca la final să stea pe birou în picioare.

Mai e nevoie de nişte sticker notes, hârtiuţe din acelea colorate care marchează câte o pagină dintr-un dosar. Culoare “neon”.

Pe acestea le-am prins pe cercul de sârmă, ca să imite petalele unei flori. Am petrecut partea lipicioasă pe după sârmă şi până la urmă s-a lipit de hârtie, cu un pic de presare suplimentară.

La final am înfipt sârma în cauciuc.

Şi iată floarea! Genial, nu?

  6 comentarii

 1. Nu pot sa cred ca tu ai facut-o! Arata atat de realist… n-as putea s-o deosebesc de un trandafir real intr-o florarie :P

  Talentosule!

    (Citează)

  • @TTL: stii cum ar arata mai realist? Infipt intr-un laptop foarte verde, care sa imite iarba din jurul florii :P

   @nashu: mata-n coada?

   @cartus: pana de munca, mai degraba.

     (Citează)

 2. Mereu m-am gândit ce as putea face ca să stea mâţa-n coadă. Merci de idee!

    (Citează)

 3. numai ai subiecte, este? pana de inspiratie ?

    (Citează)

 4. Ce tare! :)

  Numai eu m-am apucat sa bag sarme si spuma in cutii de Danone.
  http://www.acsel.ro/2011/03/19/ce-poti-sa-faci-cu-un-iaurt/

    (Citează)

 5. @nwradu: Huo!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus