un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferta buna la stomatolog

5 Feb 2011  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

stomatologDe când am remodelat ProduseReduse.ro pentru a prezenta zilnic câteva oferte bun tip groupon petrec şi eu ceva timp citindu-le. Sunt şi multe prostii, sunt şi multe oferte nișate pe anumite interese sau categorii de oameni (de exemplu ofertele la tratamente cosmetice), dar din când în când apar şi unele foarte mişto de care ar trebui să profite cât mai mulţi. Mi-am promis că voi încerca să nu cresc traficul celuilalt site “spamandu-vă” pe voi cei de aici cu reclama la el, dar oferta asta găsită ieri e chiar mişto.

399 lei în loc de 1500 lei pentru un abonament de un an la Cabinetul Stomatologic Soladent. Asta include:
– două şedinţe de detartraj cu ultrasunete;
– cinci tratamente pentru carii simple (plombe) ce nu necesită intervenţie pe canal;
– două şedinţe de periaj profesional + curăţare airflow;
– consultaţii şi plan de tratament nelimitat;
– urgente stomatologige nelimitat;
– o şedinţă de profilaxie dentară.

Doar cele două şedinţe de detartraj fac cei 400 de lei ai ofertei, dar mai ai în plus şi tratament pentru 5 carii şi restul. Mie mi se pare super-ok dacă ştii că ai mici probleme în gură şi vrei să le rezolvi.
Pentru mai multe detalii şi o eventuală achiziţia click aici. Valabil doar în Bucureşti, că aici e cabinetul. Oferta expiră luni la ora 12:00.

    7 comentarii

  1. Radule , radule , la dentist nu te duci la oricine indiferent de oferta , adica la dentist te duci de obicei cu o recomandare . Asa cum am mai zis intr-un post eu merg la un stomatolog care ieftin nu prea e , la el o carie simpla e 80 de lei , insa prefer sa dau banii astia stiind ca ieste foarte bine , fara durere , materiale si tehnica foarte buna , inclusiv camera video sa imi vad maseaua pe toate partile .
    Din ce m-am interesat o detartrare e 100 de lei .

    Facand asa un calcul cei 1500 de lei mi se par un pic cam mult , poate pretul ofertei se apropie de cel normal pe care l-ai plati in mod normal pentru serviciile respective .

    ps : consultatiile sung gratuite la mai toate cabinetele , mai ales daca alegi sa iti faci acolo maseaua

      (Citează)

    • Nu e chiar asa. Multi se duc la stomatolog doar cand au probleme, dar o astfel de oferta ii poate convinge sa se duca si la diverse controale/detartraje, pretul fiind mult redus fata de cel normal.

      In plus, n-ai de unde sa stii cum e respectivul cabinet. O fi unul de top. Pentru detartraje, plombe si altele, e bun orice. Daca iti refaci toti dintii sau ai problema mai grave, atunci ok, te duci la acelasi stomatolog pana la capat.

      Cat despre recomandari, personal nu dau 2 bani pe ele. Am vazut multi oameni terminati de medici recomandati ca fiind buni, am vazut si cazuri opuse. La un pacient poate sa fie lucrarea foarte buna, la altul nu, pentru unul serviciile au fost de calitate, pt altul nu si tot asa…

        (Citează)

  2. si de unde stiu eu ca am nevoie de două şedinţe de detartraj cu ultrasunete?Una mai merge dupa ceva timp, dar a doua – poate dupa 2 ani…la plombe – eu nu sunt in masura sa stiu daca e nevoie de interventie pe canal sau nu…mie nu mi se pare a fi o oferta avantajoasa!

      (Citează)

  3. @L!nuX ce zici tu despre pret si consultatii gratuite, sunt de acord cu tine. Insa in ceea ce priveste “recomandarile”, e relativ. Si sa-ti zic de ce. Aveam in bloc un dentist, abia isi deschisese cabinetul si prietenii, rudele, vecinii, au zis, hai sa vedem ce-i cu asta. Si a fost bun, era coada la el si cand a plecat, toti erau suparati ca au pierdut un dentist bun (incercat la plesneala, ca era aproape). Apo ne-a recomandat cineva o tanti care ii facea toate lucrarile si tratamentele. Asa ca eu, mama, prietenii am dat fuga la ea. Tratamentele ei nu mi-au rezolvat pb cu gingiile si cateva din lucrarile facute la prieteni au crapat rapid. Asa ca atunci cand am avut de facut un detartraj am zis sa nu mai mai duc la baba si sa vad ce zice dentistul ala nou de si-a deschis cabinet langa mine. Si acum regret ca a plecat in Irlanda, era cel mai bun dentist.Acum cand ma plimb prin strainataturi am zis sa ma duc pe recomandare. Trebuie sa ma intorc la el pentru o interventie pentru ca am impresia ca nu a curatat totul si nu prea am chef pentru ca nu m-a convins.

    Asa ca nu ai de unde sa stii, lasa baiatul sa-si faca vanzare ca o lua si el procent.

      (Citează)

  4. Denisa, detartrajul de face o data la 6 luni…

      (Citează)

  5. Nu e cazul de dentisti dar la doctori in special si eu fac ceva pe recomandari, am avut o unghie incarnata care trebuia operata, am intrebat pe toti prietenii care stiam ca au avut probleme pe la chirurgie si mi-a recomandat cineva o doctorita, care el spunea ca lucreaza foarte bine. Ghici ce, dupa o luna problema a reaparut.
    A doua oara am vazut o firma luminoasa a unui doctor chirurg plastician, am ajuns acasa am cautat pe net mai multe informatii, am aflat ca e seful clinicii de microchirurgie la spitalul de urgenta si ca omul face operatii foarte grele si am zis sa incerc cu un telefon, e drept ma costat dublu(200 lei in loc de 100) dar mi-a facut si analize+radiografie in banii astia si operatia a fost facuta mult mai profesionist.
    Deci…in domeniul medical poti face ceva pe ele recomandari.

      (Citează)

    • @Denisa: daca nu simti ca ai nevoie, nu cumperi oferta. Dar sunt multi care pot vedea cu ochiul liber ca au un inceput de carie pe un dinte si s-ar putea trata sau au plombe vechi si vor sa le inlocuiasca acum cu unele noi. Nu mai zic de detartrajul care da, se recomanda a fi facut la 6 luni, iar periajul profesionist e recomandat bautorilor de cafea si fumatorilor.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus