un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nu uitati de votul la Gadgeteer Awards

12 Feb 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Puteţi vota până pe 15 februarie la Gadgeteer Awards, unde puteţi câştiga un iPhone 4 şi nişte Desire-uri de top, după cum se pare din clasamentul preliminar. Trebuie doar să votaţi smartphone-ul anului 2010 pentru voi. Votul îl daţi pe facebook.com/vodafonero alegand tab-ul Gadgeteer Awards, iar pentru mai multe detalii citiţi postul acesta.

Sunt ultimele zile, poate până acum n-aţi avut timp, dar în weekend sigur vă găsiţi.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus