un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Balul fetelor moarte

9 Feb 2011  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Aţi observat că în toate filmele cu vampiri femeile sunt bunăciuni incredibile? Excepţie face actriţa din Twilight, care e marfă doar când nu ia figura de drogată plictisită de viaţă, dar în rest mai toate vampiroaicele au un ten perfect, o siluetă de invidiat cu “difuzoare” impunătoare ce ies din decolteu, pâr îngrijit şi “aspect general plăcut”, ca să citez din CV-uri. Mie mi se pare cumva inutil, pentru că sunt nemuritoare, deci n-au mare interes să stea slăbuţe din considerente de sănătate, şi nici pe bărbaţi nu înţeleg de ce ar vrea să-i atragă prin silueta lor. Oricum îi vrei ca să-i mănânci, ce mai contează că nu-i atragi pe cei mai arătoşi din genul masculin al speciei? În fond, graşii au mai mult sânge decât cei slăbuţi.

Acum şi în cărţi, după cum puteţi vedea din imaginea de mai jos.


Desigur, poate că tipa nu e vampir, ci vânătoare de vampiri. Unealta ciudată din mâna dreaptă (pare a fi o daltă de gheaţă sau un cârlig de pirat) aşa mă face să cred. Tipa e foarte marfă, aşa că nu pot să nu mă întreb de ce naiba vânează vampiri, în loc să facă nişte activităţi mai potrivite ei, precum modelling, găsit un milionar, ieşit cu Berlusconi, stat în Bamboo, cântat ceva în stil dance şi alte asemenea lucruri pe care le fac femeile marfă. Râzvan și Dani caută asistentă, dar ea vânează vampiri frate, de parcă n-ar fi şi Blade pe lumea asta ca să-i termine.

Şi să nu-mi spuneţi că arată bine doar pentru că mergea la Balul Fetelor Moarte atunci când ringul de dans a fost acaparat de vampiri, pentru că nu ţine. Aia nu e ţinută de bal. Fusta scurtă de tip școlăriță-dominatoare nu dă bine la un astfel de eveniment şi nici topul negru absolut banal şi neînsoţit de un machiar tip emo. Mai degrabă ai zice că a sunat-o prietenul că să-i spună că în 30 de minute ajunge şi el acasă şi ar fi bine să o găsească îmbrăcată în “fusta aia scurtă” care-i place lui, dar fără nimic pe dedesubt, ca să facă seara mai interesantă.

    6 comentarii

  1. Simplu ca buna ziua: sex sells!

      (Citează)

    • Nu e chiar asa simplu. E o carte. Daca cineva o cumpara doar pt ca e o tipa marfa pe coperta, are o problema grava, pentru ca din text nu-ti saturi ochii. Daca era un film varza dar cu actrite marfa, se gaseau multi sa se uite si sa sperie la o țâță. Dar la o carte?

        (Citează)

  2. Dar cartea ? cat e cartea ? sincer as citi ceva dar nu asta

      (Citează)

  3. Ei bine tu iti permiti eu nu :))

      (Citează)

  4. Am citit cartea aceasta. Am primit-o cadou. Sincer, dupa ce am citit cartea si am privit din nou coperta am fost chiar dezamagita, nu seamana deloc cu felul in care e descris personajul principal (Claire). Ea e rusinoasa nu-i place moda, se imbraca simplu si e de-a dreptul nervoasa cand prietena ei o machiaza sa mearga la “balul fetelor moarte”. Si pe deasupra acel machiaj era goth pentru ca asa cerea tema balului (costumatii gen Halloween).
    Asta se intampla des totusi: coperta sa nu se potriveasca continutului.
    Recomand cartea!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus