un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ai fost socat fara sa stii

22 Feb 2011  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Citez de pe Secret Life:

FOTOGRAFIILE prezentate în exclusivitate de STL.RO pe 1 februarie, care o înfăţişează pe ANAMARIA FERENTZ cu mai bine de 10 kilograme în plus, au şocat întreaga ROMÂNIE.

Aţi sesizat, da? Fotografiile cu Anamaria grasă au ŞOCAT întreaga ţară! De la cel mai mic prunc şi până la cel mai în vârstă bătrân, de la ultimul boschetar şi până la preşedintele României, toţi am fost şocaţi să o descoperim pe Anamaria Ferentz mai grasă cu 10 kilograme. Şoc şi groază, precum numele campaniei americane în Irak!

Sună de parcă asta ar fi ceea ce interesează pe întreaga ţară. Dacă ar fi apărut OZN-uri marţiene pe tot cerul, aterizând, din întreaga lume, tocmai la Buzău, aici la noi în România, lumea n-ar fi fost atât de şocată precum faptul că Anamaria a luat câteva kilograme în plus. Îmi imaginez şi ştirile serii:

Deschidem ştirile cu o noutate şocantă pentru întreaga naţiune română! Anamaria Ferentz s-a îngrăşat cu peste 10 kilograme, aspectul ei dezamăgind 22 de milioane de români! Dăm legătura la trimisul nostru special la faţa locului care ne va spune câtă shaorma a consumat cântăreaţă în ultima vreme.

Şi acum, în alte ştiri, extratereştrii au aterizat la Buzău, răspunzând astfel unor întrebări la care omul caută răspunsuri de mii de ani: suntem sau nu singuri în univers? Aflaţi mai multe după rubrica Sport, imediat după publicitate!

În caz că e nevoie de lămuriri, Anamaria Ferentz e tipa blondă care cânta în trupă Demmo că o face în 7 zile de 8 ori, celebră apoi pentru pozele din Playboy și o presupusă aventură cu Ion Țiriac cel Bătrân. De fapt, stl.ro lansează chiar o ipoteză care va şoca toată Uniunea Europeană: Anamaria nu s-a îngrăşat de la fast-food-ul american (că s-a dus să-i şocheze şi pe ei, nu mai sta la noi în ţară), ci e gravidă, poate chiar cu Țiriac. Câteva zile mai târziu artista a negat că ar fi gravidă, rămânând deci doar ipoteza fastfood-ului american, cunoscut pentru puterea sa de a transforma în mai puţin de 3 zile un slăbănog într-un obez, o aşchie într-un baobab sau un țipar într-un somn cât toate zilele. Balenele sunt de fapt nişte păstrăvi care mănâncă fast-food.

via stl.ro

    2 comentarii

  1. Balenele sunt de fapt niste pastravi de apa sarata, sau pastravi oceanici :) Cu tzatze, ca si subiectul articolului :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus