un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un mic foc de tabara pe Magheru

11 Jan 2011  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Fotografia e făcută de mine aproape de cinematograful Patria, pe Bulevardul Magheru. Ardea doar o pungă cu gunoaie, nimic special… Nu ştiu dacă i-a dat foc cineva în mod intenționat sau doar îi aştepta acolo pe gunoieri, moment în care cineva a aruncat o ţigară nestinsă în ea, dar cert e că ardea pe Magheru şi lumea trecea nepăsătoare mai departe, uitându-se doar să nu-i ardă la pantaloni. Mie mi s-a părut o ciudăţenie ieşită din Mad Max sau din filmele cu zombie.

Observaţi în aceeaşi imagine şi trotuarul peticit de câteva ori, mâzgăliturile de pe acea uşa metalică din dreapta de tot, ţeava galbenă ce iese din pământ şi intră în clădire, de parcă am fi pe o platformă petrolieră, gărduleţul deja înclinat, semnul ce indică numele bulevardului, lăsat în paragină, urmele de postere jupuite de pe stâlp, coş de gunoi şi chiar şi de pe copăcelul din planul apropiat, care pentru mine e un mister cum supravieţuieşte în poluarea şi praful de acolo. E doar bulevardul principal al capitalei.

foc pe magheru

gunoi arzand

    11 comentarii

  1. Sa intelegem ca tu ai scos extinctorul din masina si l-ai stins?

      (Citează)

  2. Oameni mor pe strada si lumea trece nepasatoare, nu numai la noi ci si prin tarile care se considera mai civilizate decat noi. Oare tre sa ne mire acum un mic foc de tabara pe Drumul Taberei?, pardon, pe Magheru.

      (Citează)

  3. Si daca tot ai scos aparatul foto, n-ai facut si un close-up la domnisoara in blugi, cu basca neagra? :D

      (Citează)

  4. My mistake. Data viitoare pui imaginea la rezolutie mai buna, sa nu mai fie confuzii :))

      (Citează)

  5. Mama, ce IQ de maimuta am. Tocmai am dat click pe imagine si am vazut-o la o rezolutie mai buna. Data viitare aplic “click before you ask”…

      (Citează)

  6. bun. deci ai scris un articol ca ardea o punga pe magheru. asta e destul de :)

    dar sa mai si critici oamenii in timp ce tu DOAR AI FACUT POZE…e :))))))

      (Citează)

    • @Bogdan: nu critic oamenii, ca nu ma astept sa stinga cineva focul. Zic doar despre nepasarea si blazarea cu care treceau toti pe acolo. “Mda, gunoaie arzand pe Magheru…”. Eu macar am facut poze, mi s-a parut ceva uimitor in sensul rau al cuvantului.
      Daca e sa discutam despre cei ce fac poze, am vorbit in posturile despre cele mai bune fotografii ale anului de pe The Big Picture. Sunt oameni care fac fotografii atunci cand langa ei mor unii sau ard sau sunt alte tragedii. Asta e meseria lor. Nu zic ca e si a mea, ci doar ca se intampla…

      @Mihai: uite daca vrei special
      http://img.photobucket.com/albums/v648/nwradu/IMGP9889-1.jpg

        (Citează)

  7. Eu zic ca merge. Nu neaparat de-un close-up, dar merge. :D

      (Citează)

  8. Frate, ce pitică!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus