un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Start la santier, stop la trafic

19 Jan 2011  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

S-a demarat ieri munca în şantierul de pe Mihai Bravu cu Văcăreşti şi logic că s-a făcut ditamai coada de maşini pe Tineretului şi în sus de la Berceni spre oraş. Problema este că exact acolo în intersecţie e şi o străduţă care iese din spatele blocurilor de pe Mihai Bravu, iar cei care ieşeau de acolo vroiau să facă stânga pe Tineretului şi încurcau totul. Oricum, ne aşteaptă un an de haos. Durează ceva să treci prin intersecţie indiferent din ce parte ai veni şi la fel de aglomerat a devenit şi pe la Belu şi Brâncoveanu, care e ruta ocolitoare.

    8 comentarii

  1. In presa au aparut deja informatii cum ca lucrarile vor dura 24 de luni, cf contractului. Mi se pare mie sau acolo nu era cazul sa se construiasca un pasaj suprateran? Asa mare era aglomeratia? Mai degraba ar fi util un subteran in zona Pietei Berceni.

      (Citează)

  2. Problema principala nu e ca se blocheaza circulatia ci ca se blocheaza circulatia pentru ceva inutil, de care nu este nevoie in acest moment si foarte probabil nici in 5-10 ani. Alti bani furati de la romani, alti nervi si iarasi o lipsa totala de reactie…

      (Citează)

  3. Daca esti la Primarie, poti trai doar din furat, toata lumea stie asta, ca Primaru-i un….CACAT !

      (Citează)

  4. Desi sunt f multi Doreli care dau gauri toata ziua, sunt oarecum mirat ca au muncit asa mult pana acum la asta, poate e doar in prima sapatamana, ca nu prea si-au luat pauze si vor sa dea bine pe tv.
    Dar frunzarind putin am aflat de altceva, ca intr-un final vor sa faca pasajul de la Piata Sudului si vor incepe lucrarile pe undeva prin iulie ce vor dura 2 ani.
    http://www.ziare.com/social/primaria/primaria-construieste-un-pasaj-subteran-in-berceni-la-piata-sudului-1056429

      (Citează)

  5. daca nu se face nu e bine

    daca se fac lucrari iar nu e bine

    tipic romanesc

    apropo, de ce “SE FURA” cand se face un pasaj in locul X si nu “se fura” cand se face in locul Y

    :))

      (Citează)

  6. Cunosti locul in care se construieste pasajul? Ai idee cit de util este la acest moment un pasaj in acel loc?
    Inainte de a comenta si a da cu bita in balta macar incearca sa te informezi. Daca nu esti din Bucuresti sau nu treci prin acel loc da macar un “searci pe goagal”, fiindca altfel risti si ai opinii la fel de potrivite ca nuca in perete.

      (Citează)

  7. Pe UnuL, evident.

    Tu locuiesti in zona si-mi imaginez ca ai aceeasi opinie despre utilitatea noii constructii.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus