un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Samsung a lansat laptopurile in Romania

27 Jan 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Åži le-a lansat la mare artă, într-un hotel de lux din zona Kiseleff ÅŸi cu prezenÅ£a unor vedete precum Răzvan Lucescu, Andi Moisescu ÅŸi Cristina Bazavan, oficial “primii utilizatori ai laptopurilor Samsung în România”. Atmosferă a fost foarte miÅŸto, încălzită cu trabucuri Laura Chavin ÅŸi udată de coniac Martell, de Glenfiddich de 18 ani sau, în cazul în care eÅŸti un moÅŸuleÅ£ prea comod ÅŸi ai venit cu maÅŸina, cum am făcut eu, de suc de portocale.

Au fost mulţi oameni. Răzvan Lucescu a adus după el toate televiziunile de ştiri sportive, dornice să-l fotografieze în fața laptopului. Andi Moisescu a fost vesel şi relaxat ca la orice eveniment, omul parcă fiind perfect făcut pentru astfel de lucruri. Iar eu mă consideram a fi foarte înalt până când am văzut-o pe Roxana Ciuhulescu. Acum m-am răzgândit.

Am vorbit şi râs cu Marie-Jeanne, Dan Dragomir, Costin, Zoso, Sorin Rusi (pe laptopnews.ro veţi vedea primele review-uri de Samsung), Alex Negrea și Victor Kapra. Amuzant a fost George de la Go4IT, care a băut cât sa-l atingă unde trebuie, s-a dat la toate doamnele şi domnişoarele de acolo, a vărsat şi a spart vreo 2 pahare cu vin, a ieşit, a intrat iar, a luat-o de la capăt şi din astea. M-am simţit ca la chefurile din facultate :P

Undeva în toată această seară au fost şi nişte laptopuri. Samsung atacă piaţa lui Sony Vaio, cam asta e opinia generală, şi o face cu nişte modele care arată bine. Nu mă pronunţ la specificaţii şi performanţe pentru că nu le știu, dar la design arată bine, în culori deschise şi cu forme rotunjite, futuriste şi plăcute ochiului. Laptopurile Samsung vândute prin afara ţării sunt bine privite şi nu mă îndoiesc că vor performa bine şi la noi, mai ales având în spate maşinăria lor de marketing şi promovare. Dacă vreţi o dovadă, luaţi cazul telefonului Galaxy S, care a venit şi s-a impus pe piaţa mondială nu doar pentru că este un model bun, ci şi pentru că are brandul Samsung în spate.

Iată şi o galerie de la eveniment. Imagini cu laptopurile şi ofertele magazinelor în postul imediat următor.

    3 comentarii

  1. Sorin Rusi:D…fara diacritice….la rusi:D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus