un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mall-ul, destinatia turistica a weekendului

17 Jan 2011  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Cam astfel arată parcarea din Băneasa în weekend: maşini cât vezi cu ochii în toate direcţiile, iar locuri libere nu sunt nici măcar în cele mai îndepărtate zone. La IKEA am găsit parcare pe lateralul clădirii, tocmai pe ultimul rând, de erau chiar avioanele parcate dincolo de maşina mea. Parcarea subterană e la fel de plină şi pe bună dreptate au început să blocheze roțile.

Şi acum gândiţi-vă că e vorba de un mall din afara oraşului, unde se ajunge mai dificil decât în Vitan sau AFI sau Plaza.

Ce aud, că e criză, iar oamenii vin doar să se plimbe, nu să şi cumpere ceva? Da, de asta la Media Galaxy era o coadă la casele de plată de parcă am fi fost în vremurile bune ale creditării cu buletinul, iar în magazinele de boarfe răscolea lumea în mormane de haine şi apoi stăteau la cozi de 10 persoane ca să le achite.

    2 comentarii

  1. De media galaxy nu stiu ce sa zic, dar la haine au fost reduceri destul de mari, de-aia a fost asa nebunie.

      (Citează)

  2. Probabil ca problema este chiar pozitionarea lui in afara orasului, lumea fiind nevoita sa vina cu masina, la restul din cartiere lumea mai vine pe jos sau cu troleibuzul, metroul, etc.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus