un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cele mai bune fotografii ale anului 2010, partea 2

21 Dec 2010  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Să ne uităm un pic şi pe partea 2 a seriei de fotografii de pe The Big Picture:

#3 – mi-am dat seama că mereu privesc interviurile prin obiectivul camerei de luat vederi și pe televizor. Iată ce vede însă omul care vorbeşte: un munte de aparate, o mulţime de oameni care îi bagă non-stop flashuri în ochi şi care se agită să-l fotografieze din toate unghiurile posibile, de parcă ai fi o ciudăţenie de la circ. Mă întreb cum te poţi concentra în această situaţie.

#5 – mingea aceea pare pusă acolo în Photoshop. Ştiu că nu e, dar pare ireală.

#8 – foarte mişto poza!

#12 – o imagine cam scary, cu acel cap aurit şi steagul lângă el.

#14 – pe mine mă enervează prezenţa unei muşte în cameră. Mă bâzâie, se aşează pe diverse lucruri, e enervantă. Nu-mi pot imagina cât de rele să fie condiţiile de trai încât să stea muştele pe tine ca pe animalele din grajd şi să nu-ţi mai pese sau să nu te poţi apăra de ele.

#16 – wow? timingul perfect.

#19 – o altă imagine wow, perfect surprinsă şi de o claritate deosebită. Pare un cadru înghețat din Matrix..

#21 – roata aceeaa a intrat în pământ, ce-a făcut? Că parcă a dispărut din senin, topită în asfalt de parcă am fi în X-Men.

#24 – o fotografie incredibilă, dar chestionabilă etic. Omul abia se ţinea de barcă, încercând să supravieţuiască, iar cel din barcă, îl loc să-l ţină şi el de mâini ca să-l ajute, îi făcea fotografii?

#26 – Hellboy în acţiune.

#33 – un nou sens pentru expresia “i-a pus coarne”. Tare de tot fotografia.

#35 – Locul de plecare al călătoriei spre centrul Pământului sau Surferul de Argint a fost iarăşi ocupat?

    4 comentarii

  1. vezi ca nu merge acel link cu partea 2. Poate e doar de la mine, dar restul de pe blog merg, deci mai bine verifica cand poti.

      (Citează)

  2. linkul e catre C://users/radu ;-))))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus