un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

2parale 2ani

20 Dec 2010  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Vineri platforma de marketing afiliat 2parale.ro a sărbătorit 2 ani de existenţă şi se laudă cu o cifră foarte bună de 79 de magazine în sistem. Despre numărul de afiliaţi (peste 3000, dacă ţin bine minte), nu zic nimic, deoarece la toate întâlnirile 2parale la care am fost am văzut cam aceiaşi oameni prezenţi, ceea ce mă facem să bănuiesc că suntem doar vreo 12 de fapt. Glumesc, probabil sunt destui, având în vedere că în acest doi ani s-au generat vânzări de peste 5 milioane de lei, probabil 6 milioane după ce se adună şi luna cadourilor.

O cifră interesantă, menționată în timpul discursului de Dorin Boerescu, a fost cea a unui comision de aproape 1100 de lei înregistrat de un afiliat la o singură vânzare fashion, ceea ce înseamnă că cineva a cumpărat online, la o singură tranzacţie, haine de peste 10000 de lei, adică o sută de milioane de lei vechi, cheltuiţi pe haine, online. M-am repetat, dar mi se pare o cifră impresionantă pentru zona fashion, unde o vânzare medie e pe la 200 de lei. Nu s-a anunţat cine a fost afiliatul respectiv, dar felicitări lui sau ei.

Iată mai jos şi o fotografie cu o bună parte din echipa 2parale, câţi au fost prezenţi la petrecere.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus