un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Luni sunt pe scena la Internetics HotSpot

14 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Luni, 15 noiembrie, începând cu ora 18:30 (dar ne aşezăm de la 18) în clubul Spice de pe Calea Victoriei este o discuţie  cu caracter general despre Android, organizată de Samsung cu accent pe tableta Galaxy Tab. Eu, Sebastian Presecan de la iQuest (firma care a făcut aplicaţia Tripjournal pentru Android) şi Sorin Manea, Division Manager Telecom la Samsung România, vom fi pe scenă pentru a discuta şi a răspunde întrebările din public.

Discuţia este liberă (ca şi intrarea, dacă vreţi să veniţi), dar vom încerca să o ducem spre subiecte precum avantajele Android faţă de iPhone sau Symbian, nişa de piaţă a tabletelor, avantajele şi dezavantajele fragmentării Androidului, aplicaţii business, felul în care companiile dialoghează cu clienţii prin aplicaţii localizate şi alte asemenea subiecte. Durează o oră totul.

  1 comentariu

 1. Sa dai jos mustata!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus