un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bendeac o are… lipsa?

8 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Deci frate… unde e? Unde îţi ţine Bendeac sceptrul şi bijuteriile coroanei? Că nu se văd. Pare că nu le are în dotarea standard. Iar dacă le are, ce a făcut, şi-a lipit-o cu scotch de burtă?

Lăsând la o parte grotescul emisiunii, trebuie zis că Bendeac, dacă rămâne fără emisiune TV, ar putea fi oricând un transexual foarte bun.

    10 comentarii

  1. Există o astfel de emisiune la TV ?
    Televizorul tău n-a explodat când a redat așa ceva ?

      (Citează)

  2. hmda nasol ce sa zic..plus ca s-a cam si ingrasat

      (Citează)

  3. Exact asta ma intrebam aseara. Ma uitam pe youtube la clipul cu el si mi-am pus aceeasi intrebare, nu stiu insa raspunsul.

      (Citează)

  4. hmm nu ma simt da in fine :))) nu pot sa neg ca imi plac cele cu perversu` si gigi becali, insa nu asta zic si despre asta. Oricum suna nu suna, nu conteaza noi sa fim sanatosi :D

      (Citează)

  5. Bijuteriile s-or fi pitit de frig ;))

      (Citează)

  6. Stai sa respir. Deci asa ceva se da la televizor? Mama, ce am pierdut :D

      (Citează)

  7. E mica, mica, de furnica, deci nu se vede asa de proeminent. Adica e tot acolo, dar insesizabila.

      (Citează)

  8. Salut,

    Tin sa te contrazic…am fost la o piesa de-a lui Bendeac luni, dupa emisiunea de sambata…si a ramas in chiloti la un moment dat (asa era piesa) si nu ii lipseste nimic…cred ca a fost mascata foarte bine…

    Si daca ramane fara emisiune ar juca mai mult piese de teatru. este foarte talentat. chiar iti recomand sa te duci la o piesa jucata de el.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus