un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Avantajul de-a fi deputat milionar

11 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Un articol din Adevărul este un fel de biblie a mondenităţilor.

Ea este Ioana Simona şi are 22 de ani. A declarat senină ca a făcut sex de mai multe ori cu deputatul PSD Robert Negoiță, pe bani.

Sincer, îl poţi acuza pe Negoiță de ceva? Hai să arunce primul piatra cel care, milionar fiind, proprietar al Rin Grande Hotel şi a altor proprietăţi, n-ar apela la această bunăciune domnişoara dacă şi-ar permite. Vorba aia, Negoiță are şi cu ce, are şi unde, ba chiar vreo mie de camere de “unde” la dispoziţie.

PSD-ul, vrând să scape de imaginea de partid bătrân, a promovat-o pe respectiva domnişoară de la damă de companie prin Austria şi Germania (nemţii ăştia… oameni serioşi şi muncitori) la membră de partid, școala de vară PSD în Deltă, diverse petreceri şi alte asemenea. Nu, fără nici o legătură cu faptul că şi-o trăgea pe bani cu membri ai partidului.

Aceeaşi domnişoară declară că a făcut sex şi cu Nicolae Bănicioiu, dar nu pe bani, ci “s-a întâmplat pur şi simplu“. Deci cum frate? Cum ţi se întâmplă “pur şi simplu” să faci sex cu cineva de 22 de ani care arată ca ea? Care e secretul, că ştiu vreo 832,56 milioane de oameni care ar dori să-l afle. S-a împiedicat de ceva şi a căzut peste Bănicioiu, iar el “din întâmplare pur şi simplu” era deja pe jos, gol şi în erecţie? A greşit camera de hotel, cifra 6 căzând de pe uşă şi făcându-se 9, ca în filmele cu Louis de Funes, iar în bezna s-a urcat în pat şi n-a văzut că de fapt e deja cineva în el și că nu, aia nu e o lanternă în buzunar, ci e bucuros să o vadă?

Nu. Probabil e ceva mai simplu, probabil că Bănicioiu e un bărbat atât de “tall, dark and handsome” încât simpla lui prezență le declanşează fantezii erotice femeilor din jurul său. Un fel de eu într-o zi obișnuită, doar că și membru PSD.

Banicioiu

Bănicioiu

Hmmm. Cred că e altceva. Ca şi cum n-ar fi suficient, la sfârşitul articolului apare şi Bănicioiu şi declară că relaţiile au fost bazate pe “afecţiune şi sentimente”. Adică la ea s-a întâmplat pur şi simplu, fiind o partidă specială doar prin faptul că n-a fost plătită pentru ea (“hai, zi bogdaproste”), dar pentru el a fost cu sentiment. A iubit-o toate cele 15 minute.

Destul cu mișto-ul despre Bănicioiu. Adevărul e că omul i-a tras-o blondei de mai sus, la sentiment sau nu.

Concluzionând, cui îi pasă că oamenii bogaţi dau bani pe curve de calitate? E vreo surpriză? Nu prea. Cireașa de pe tort este însă un comentariu de la articolul din ziar. Ca de obicei, vocea poporului este o comoară inestimabilă.

Ăştia au bani să dea şi la curve, iar muritorii de rând nu au nici pentru mâncare

E vina lui Băsescu! Grevă! Să aibă şi muritorul de rând bani de curve, nu doar bogăţii!

    13 comentarii

  1. exact acest fenomen se intampla si in sua. Tineri de succes cu bani, fac sex cu tinere frumoase si dotate cu tzatze mari, fara a exista dragoste.
    cred ca de vina sunt extraterestrii

    (c) south park

      (Citează)

  2. astia au neveste? ca presupun ca sunt de dat niste explicatii…

    pisdarie mare in partide… oh, wait!…

      (Citează)

  3. Eheee, imi aduc aminte de povesti de prin facultate, cu colege la Scoala de vara PSD, ce aventuri, ce distractie, ce sex anal… :D
    A, am gasit un link mai explicit cu bunaciunea: http://tinyurl.com/23fhzca. E cam NSFW, sa zic asa.

      (Citează)

  4. add, da, unii dintre ei au (negoiţă nu, afaik), dar sunt alea urate, pe care nu le futea nimeni in facultate.

      (Citează)

  5. ah, is d-alea care oricum nu ridica ochii din pamant cat timp au cardul lui in geanta. lame!

      (Citează)

    • N-are nici o legatura nevasta aici. Eu n-am vazut pana acum oameni care avand acel nivel de avere si putere sa nu se dea la tot ce misca, desi acasa poate ii asteapta tot vreo bunaciune. Parerea mea e ca ei cred ca li se cuvine. Exemplu cel mai recent cu Irinel in cada cu doua blonde, Monica prin america la brat cu unul.

      Majoritatea nevestelor sunt fericite ca sotul le-a luat Q7 si ca-si permit Louis Vuitton, fiind gata sa ierte indiscretiile de acest gen.

        (Citează)

  6. Și deci cu ocazia asta am aflat că viața e complecsă, are multe aspecte și nu e ca-n basme. Oh noes.

      (Citează)

  7. @zoso: culmea, unele din alea cu fisuri anale din taberele de vara sunt piariste la banci cu campanii pe bloguri. stii vreuna? :D

      (Citează)

  8. ipo, râdem, glumim, dar in incintă.

      (Citează)

  9. Poate daca declara senin si nu senina era mai bine. Senin acolo e un adverb (in primul alineat). Altfel, bun articolul: descoperim cum cea mai veche meserie inca mai da de furca presei dupa 2000 de ani de permanenta in spatiul carpato-danubiano-pontic.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus