un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am fost la lansarea lui BlackBerry Torch

26 Nov 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Orange a lansat ieri oficial Blackberry Torch printr-un eveniment în clubul The Ark. Nu ceva formal, nici măcar business, ci un mic discurs de 5 minute urmat de “distracţie plăcută!”. Telefoane erau peste tot la butonat, aşa că m-am jucat şi eu cu Torch-ul.

Rămân la impresia pe care am avut-o încă de când a fost anunţat în SUA: e un model foarte bun. RIM a văzut că pierde bani şi clienţi şi a schimbat complet direcţia, oferind acum un telefon modern. Ai un browser foarte bun, ai reţele sociale, ai touchscreen mărişor pe care să te uiţi la fotografii sau filme, ai zoom cu două degete şi aplicaţii de cumpărat şi o cameră foto destul de bună. Iar sub acest ecran este o tastatură glisantă aşezată vertical, care este “aşa cum trebuie să fie” o tastatură. Mi se pare mult mai naturală această poziţie decât cea a tastaturii laterale, preferată de alţi producători pentru că oferă spaţiu mai mult pentru taste.

Ceva mai multe detalii şi impresii am scris pe mobbi.ro, unde de altfel sunt şi comentariile şi mult mai multe fotografii cu telefonul şi meniurile sale. Detalii sunt și pe site-ul Orange.

  1 comentariu

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus