un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

5 minute de autostrada

13 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

La o viteză rezonabilă de 120 km/h, cei 10 km de autostradă inauguraţi astăzi cu atâta ceremonie vor fi parcurşi în 5 minute. Ţine melodia pe care o asculţi la radio mai mult decât tronsonul de autostradă pe care te afli. Stau la coadă la covrigi mai mult timp decât pe noua şosea. Dacă bate Bianca Drăgușanu acum la uşă, goală şi dornică de sex pervers cu mine, şi tot aş rezista mai mult decât îmi ia să parcurg acesta nouă bucăţică de autostradă. La naiba, dacă ai o Dacie veche, e posibil nici să nu atingi cei 120 km/h că deja trebuie să frânezi deoarece, evident, se termină şoseaua.

În campania electorală din 2008, PDL-ul a promis că până în 2012 va construi 834 km de autostrăzi. Suntem la jumătatea acestei perioade şi avem deja un total impresionant de 52 de kilometri făcuţi. Dacă aş fi scris ieri acest post, ar fi fost doar 42 km din cei 834 promişi. Măcar n-au luat mogulii Poșta s-o distrugă…

    6 comentarii

  1. Pana mea, Bianca Dragusanu? WTF?

      (Citează)

  2. Nu, dar comentez din punct de vedere stilistic acest text literar. Comparatia trebuie sa aiba in vedere o notiune existenta in mintea cititorului, nu in mintea poetului.

    Ca sa ii schimbi autorului peceptia, ai putea sa vii cu poze, zic eu.

      (Citează)

  3. Cred ca imi ia mie mai mult sa ajung in statie pe jos decat sa parcurg acei 10 kilometri (si eu stau la maxim 250 de m de statie.

      (Citează)

  4. Interesant e cat au platit pt astia 52km. Rotunjim la 5mld Eur si concluzionam ca pt 834 am fi platit.. 80 miliarde euro. In plus de asta, mai apar si taxe de traversare. SUBLIM.

      (Citează)

  5. Daca nu ar fura astia asa rau s-ar face mai usor autostrazile dar ce sa-i faci cand banii platiti de noi prin impozite si taxe ajung doar la politicienii corupti.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus