un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Review-ul suprem la iPhone 4

10 Oct 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

După câteva ore de muncă, 3872 de cuvinte (yes, motherfucker, 3872  de cuvinte!) şi multe corecturi şi adăugări de diacritice am publicat pe mobbi.ro review-ul lui iPhone 4.

Aşa cum stă acum este cel mai lung articol scris de mine vreodată. Probabil că este şi cel mai lung review românesc la iPhone 4 şi asta fără a socoti alte trei posturi mai mici, în care săptămâna trecută am scris despre unboxing, primele impresii şi camera foto.

Am descoperit că iPhone 4 nu e pentru mine. Pur şi simplu nu pot lucra cu iOS şi modul idiot al Apple de a bloca funcţii care pentru mine sunt vitale. Mă temeam, văzând atâta lumea lăudând iPhone 4 în sus şi în jos, că ratez ceva semnificativ, dar acest test mi-a arătat că nu pierd nimic din ceea ce mă interesează pe mine. Repet, pe mine.

Pentru marea masă a utilizatorilor, cei care nu sunt power-useri de twitter, facebook, bloguri, feed-uri, navigaţie, notiţe şi fotografiere, iPhone 4 este însă un telefon foarte bun. Scump, dar bun. Face de toate, doar că pe rând şi nu cu eficienţă maximă în butonare. Ecranul este superb, construcţia este de calitate, sunt foarte multe aplicaţii disponibile prin AppStore. Dacă sunteţi fani Apple, dacă aveţi bani, nu aveţi motiv să nu luaţi iPhone 4.

Întreg review-ul e pe mobbi.ro. Telefonul l-am avut de la Evomag, unde este fizic în stoc (18 bucăți acum) și la un preț ca al celorlalte magazine mari cu care fac comparație.

iPhone
EvoMAG
iPhone 4 16 GB 3.499 lei

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus