un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

In Centrul Vechi se munceste si noaptea

11 Oct 2010  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Atâta dedicaţie din partea muncitorilor şi atâta iniţiativă din partea Primăriei Bucureşti mai rar poţi vedea în zilele noastre. Sâmbătă noaptea, pe la 4 (duminică dimineaţa, dacă vreţi), pe când eu ieşeam din Mojo Club după câteva ore de distracţie, oamenii harnici erau la muncă pentru reabilitatea centrului vechi al oraşului nostru.

Doi oameni, fara indoiala muncitori pe santierul de acolo, –  că altfel cum ar fi avut acces? – descoperiseră că două bare mari de fier, lungi de 6 metri fiecare, nu corespundeau standardelor de calitate cerute de lucrările importante care se execută în pe Lipscani. Prin urmare, le-au scos din şantier, le-au cărat chiar ei pe umeri, au traversat întreg bulevardul cu ele, de la fostul Sherriff’s şi până la Cocor, apoi au alergat cu barele spre Universitate, pierzându-se pe străzile din zona Sf Gheorghe, unde fără îndoială este un depozit de materiale de construcţie. Mergeau atât de repede încât nici nu i-am putut surprinde bine în fotografie!

Aşa oameni harnici şi binevoitori şi Primăria face atât de puţine pentru ei! Nici măcar nu aveau salopete de muncă, ci erau îmbrăcaţi sărăcăcios şi, fără îndoială din cauza frigului, aveau şepci îndesate adânc pe cap. La fiecare pas se uitau în stânga, în dreapta şi în urmă, căci păreau a se teme să nu fie văzuţi de Poliţie, fără îndoială pentru a nu lua o amendă că traversează prin loc nepermis. S-au relaxat când au intrat pe străduţe şi au dispărut în beznă.

Câtă hărnicie!

    3 comentarii

  1. si eu am vazut unii cum carau niste plase de alea de fierbeton impaturite …

      (Citează)

  2. Haha, cei doi muncitori erau de fapt hoti :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus