un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dolarii sunt mai buni decat leii, Beverly Hills mai marfa decat Izvorani

28 Oct 2010  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Monica Columbeanu nu vrea să se mai întoarcă în România la Iri, fiind foarte fericită în SUA unde e văzută în compania lui Brandon Korff, moştenitorul unei mari averi (foarte mari!). Cancan.

Iată deci dovada perfectă a faptului că Monica s-a căsătorit cu Irinel din dragoste, nu din interes. Dacă l-ar fi luat doar pentru averea sa ar fi ţinut cu dinţii de ea şi de căsnicie, nu? Nu?!? Iată deci cum se demonstrează că un miliardar în dolari este mai bun decât unul în lei, ca un om tânăr e mai bun decât unul bătrân şi că o vilă în Beverly Hills este totuşi mai frumoasă decât un mare palat în Izvorani. Ah, şi câtă încredere aveam în dragostea lor!

Irinel a trebuit să se consoleze cu un jacuzzi, două blonde și un telefon mobil cu care era filmat. Pe respectivele domnișoare pun pariu că le vom vedea in Playboy, dar pentru Irinel lecția e mult mai dură. Oricat de miliardar ai fi aici, oricât de mare ți-ar fi Rolls-ul, există întotdeauna unul mai tare ca tine. În cazul de față unul care este “nepotul lui Sumner Redstone, proprietarul conglomeratului Viacom, aflat in spatele companiilor Walt Disney, Time Warner si News Corporation, al corporatiei media CBS, al retelelor MTV si VH1, dar si al companiilor de productie si distributie de film Paramount Pictures si Dream Works“. Citind numele acestea, îmi vine chiar să o felicit pe Monica.

Hollywood-ul pare a fi un fel de gaura neagră pentru vedetele noastre. Pun pariu că de Monica Columbeanu nu se vor mai auzi multe şi nici nu o vom vedea nominalizata la Oscaruri. Monica Bârlădeanu parcă a făcut la fel, a dat marea ei relaţia de aici pe o fugă în SUA şi odată ajunsă acolo a cam dispărut. Un rol de 5 minute într-un episod obscur din Lost e toată reuşita ei.

    1 comentariu

  1. ale naibii sunt ambele monici… evident inca odata ni se arata cum banii schimba totul

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus