un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Detalii despre interfata Windows Phone 7

12 Oct 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Am fost la conferinţe, am urmărit prezentările, am citit diverse materiale şi ce-am aflat am pus într-un mare post pe mobbi.ro. Am detaliat nu doar nouă interfaţă pe bază de hub-uri şi live tiles, dar şi funcţiile individuale disponibile prin fiecare secţiune.

Sunt chiar încântat de ceea ce am văzut şi cred că WP7 se adresează cu succes şi utilizatorului doritor de socializare cu prietenii prin toate reţelele posibile şi de jocuri (inclusiv în reţea), dar şi oamenilor de afaceri care vor un telefon complex şi deştept care să ştie să interacţioneze cu toate serverele companiei şi pe care să poată deschide și acel mare PowerPoint primit pe email. Dacă la primul capitol WP7 are de luptat cu iPhone şi Android, al doilea aspect eu îl consider neacoperit de concurenţă, ba chiar Microsoft porneşte ca favorit, deoarece ei sunt cei ce fac Exchange, Outlook, Windows, Office şi alte instrumente utilizate zilnic la muncă.

În particular sunt plăcut impresionat nu doar de interfaţă, ci şi de accentul pus pe softul de luat notiţe, care acum se integrează în Office şi se sincronizează cu Windows Live. Eu notez foarte des mici idei sau informaţii şi o aplicaţie nativă complexă e binevenită.

Întreg articolul şi comentariile sunt pe mobbi.ro, unde începe o perioadă de relatări despre noul Windows Phone 7.

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus