un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cofetaria lusitana

19 Oct 2010  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Cofetăria Lusitană (numită după o zonă din sud-vestul Spaniei și Portugaliei) este la parterul clădirii America House, în Piaţa Victoriei, lângă Starbucks. Vedeţi în imagine o prăjitură cu fructe de pădure, foarte bună, şi o felie de tort cu caramel, la fel de bun, la 8 lei fiecare. O cafea e între 5 şi 8 lei, un suc cam 5 lei, fac şi sandvişuri. Eu de fapt am luat un meniu care includea un sandviş, prăjitura cu fructe de pădure şi o cafea la 19 lei.

***

  1 comentariu

 1. apai tu esti tare mah!
  la 19 leiiiiii
  de unde esti?
  din bucuresti?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus