un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Badea, idolul curajosilor de pretutindeni

24 Oct 2010  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

băi, mie îmi place Badea. Iar ca să bate cu toţi fraerii e dovada că are sânge în instalaţie

Dap, asta e dovada cea mai bună a curajului, că te ţine să te baţi cu toţi “fraerii”. La polul opus sunt, desigur, luptătorii de K1, care sunt nişte fricoşi ordinari pentru că se bat cu oameni plini de muşchi şi cu talent la lupte. Ăştia cred că au pateu vegetal în instalaţie.

Citatul e un comentariu de la un articol de pe verticalnews.ro, despre care încă nu-mi dau seama dacă e scris la mișto sau serios.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus