un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Valencia in cateva imagini

7 Sep 2010  ·

TURISM  ·

6 comentarii

Oraşul m-a convins din prima că trebuie să revin pentru o vizită amănunţită, de asta l-am şi inclus în cele 5 destinaţii de top din Spania (Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla şi Granada). Îmbina şi noul şi vechiul, sunt nenumărate străzi, parcuri, statui, poduri, clădiri, muzee şi alte obiective ce pot fi admirate în Valencia şi vă rog să ajungeţi pe acolo.

Are un dezavantaj mare, care în acelaşi timp e şi avantajul său: e prea aproape de Barcelona. Dacă trebuie să alegi doar unul dintre ele, te duci în Barcelona. Eu mă gândesc că în anii următori să petrec o vacanţă în zonă, cu 3 zile Barcelona şi 3 Valencia, plus una în marele parc de distracţii PortAventura. Asta ar fi un concediu minunat.

    6 comentarii

  1. Şi eu îţi recomand Port Aventura, dar te sfătuiesc să aloci cel puţin 2 zile (cozile sunt de genul zecilor de minute/atracţie) şi asta dacă nu iei în calcul parcul acvatic.

      (Citează)

    • Nici anul acesta nu am ajuns la Port Aventura, desi vroiam. M-am convins ca trebuie sa fii cazat aproape si sa stai vreo 2 zile acolo, poate plus una pentru parcul acvativ. Ar fi o idee pentru un concediu scurt sau un weekend prelungit, dar momentan gasesc optiuni mai bune de a cheltui banii.

        (Citează)

  2. Copii,dintre Barcelona si Valencia ce ati alege (daca nu se poate pe amandoua). ?

      (Citează)

  3. @Delia: Barcelona, clar! Şi repede :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus