un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vai saracul caine

12 Sep 2010  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Se face mai mult caz pentru faptul că a fost împuşcat câinele lui Vîntu decât pentru faptul că proprietarul câinelui a fost arestat. Câinele e ok, a fost împuşcat în lăbuţă cu un glonţ de cauciuc. Vîntu, în schimb, e unul din cei mai bogaţi oameni din România și e anchetat pentru ascunderea unui urmărit internaţional şi, în mod normal, acum ar trebui din nou cercetat şi modul în care şi-a făcut averea şi ce alte secrete mai ascunde, din moment ce e limpede că nu se dă înapoi de la a încălca legea.

Dar nu, săracul câine, împușcat pe nedrept… Tocmai a vorbit Mircea Badea 20 de minute despre asta. Se pare că poliţia, atunci când merge să-l salte pe unul din cei mai bogaţi oameni din ţară, el la rândul lui păzit de oameni înarmaţi, trebuie să bată cu frumosul la uşă, să spună de ce e acolo şi să-l roage respectuos să lege câinele undeva, că le e frică să intre altfel. Aiurea! La câţi bani are Vîntu, poate fugea instant pe altă uşă, cu altă maşină şi dispărea şi din ţară, precum Hayssam. Singura greşeală a poliţiei, aşa cum o văd eu, este că a tras în câine cu nişte bile de cauciuc în loc de un tranchilizant, cum ar fi fost mai eficient. Dar în rest, hai să fim serioşi… te aştepţi ca Vîntu să fie păzit cu gardieni înarmaţi şi cu câini de pază, că aşa e şi normal.

În rest, arestarea lui Vîntu da iarăşi de muncă reporterilor de peste tot, care nu prea mai aveau ce face. Culmea, chiar Realitatea TV, în loc să mulgă la maxim aceasta vacă, îmi lasă cumva impresia că are mereu invitaţii cei mai neimportanţi şi nu are nimic în exclusivitate pentru acest scandal, deşi e în familia lor.

Totuşi, cu celelalte ştiri senzaţionale ce s-a întâmplat? Au ars nişte copii la o maternitate. Gata, asta a fost tot? Au arestat o asistentă şi atât, iar în rest toată ancheta nu a dus la nimic nou, la nici un alt posibil vinovat? Protestele pensionarilor, remanierea guvernului, ordonanţa cu drepturile de autor… nimic? Au dispărut pentru totdeauna în neantul ştirilor, înlocuite de lăbuţa lovită a câinelui lui Vîntu? Asta sigur le va da apă la moară celor ce cred că şi această arestare, ca a lui Becali sau Diaconescu, a fost comandată exact la momentul oportun, că doar acele convorbiri între Vîntu şi Popa nu tocmai fuseseră interceptate, ci cine ştie de câte vreme erau la dosar.

    4 comentarii

  1. Vezi, daca s-a terminat Seinfeld, te uiti si tu la Mircea Badea. La Gâdea te-ai uitat?

    In mod clar, acum e mana Basescului care vrea sa mi-l omoare la apus de soare pe Vantu. A spus si Bogdan Chireac ieri. Saracul bolnav care e handicapat si sensibil! Trebuia sa il fi trimis pe Prigoana, sa fie parte-n-parte.

      (Citează)

  2. Pai Vantu era deja arestat. Un pic mai complicat sa fuga cu o masina prin spate. Si apoi in casa erau o baba si un copil parca. Periculosi dom’le, se caca ala mic, ii gaza pe toti, probele se topeau, ce mai pericol. Si baba la fel, se baseste ceva de groaza. Hai sa impuscam cainele :). Asta nici macar n-are legatura cu Basescu. Are doar de-a face cu niste incompetenti. Se mai si apuca sa stranga cartusele de prin balarii, ca parca n-au facut ei perchezitia si nu au vazut ca ala are camere.
    Altfel nu mi se pare ca nu prea gandesti corect cu verificarea averii. Dupa logica asta, daca treci strada pe langa zebra ar trebui sa te ia la puricat la impozite, sa-ti asculte telefoanele ca e clar ca ai predispozitia sa incalci legea.

      (Citează)

  3. Daca avea un caine de genu fila brasiliero, pressa canario, cane corso era ok sa se traga in el, poate in momentul in care dadea semne de agresivitate. Daca in curte nu erau caini lupi,(2) care sunt caini utilitari si erau labradori……

      (Citează)

  4. @combo: Cartusele se strang pentru ca asa e procedura, nu ca sa isi ascunda faptele.

    @ionel: pe mine m-a muscat o javra din specia maidanez al unei vecine. Nu conteaza ce tip e cainele, daca e destul de mare, poate deveni oricand periculos.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus