un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pamela Anderson are sani naspa

6 Sep 2010  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Au atât de mulţi bani, încât aţi crede că îşi permit să angajeze un chirurg estetician extrem de bun pentru a le face sânii să arate de milioane.

Zice un top al vedetelor cu cei mai urâţi sâni, găsit pe Realitatea.net. Cine e pe locul 2? Pamela Anderson.

Pamela Anderson are sâni naşpa. Vorbim despre femeia care deţine recordul de apariţii pe coperta Playboy, ca să nu mai vorbesc de numerele internaţionale din diverse alte ţări (e şi pe coperta Playboy România din septembrie, de exemplu), de cea care a fost ani buni sinonimă cu “bombă sexy” şi cu gândul la care s-au masturbat milioane de bărbaţi şi probabil şi un număr semnificativ de femei. Cică are sâni naşpa.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus