un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O zi plina

16 Sep 2010  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Astăzi am avut o zi plină:

  1. Am încheiat poliţa CASCO la prima oră.
  2. Am trecut pe la eMag să întreb ceva de o comandă.
  3. Am fost la Microsoft pentru lansarea în România a browserului Internet Explorer 9 beta.
  4. Am fost la Falcon Electronics pentru a lua la teste un navigator Navon cu GPS de ultima generaţie, ce rulează iGO Primo.
  5. Am încheiat seara la Webstock, unde am prins câteva prezentări şi gala de premiere.

Acum mai trebuie doar să scriu despre fiecare.

    7 comentarii

  1. Si o ajuns fotocartea de la eMAG?

      (Citează)

  2. Eu am trecut de dimineaţă pe la Webstock şi legat de gadgeturi – am returnat Galaxy S-ul pe când la tine lista s-a aglomerat. :)

      (Citează)

  3. Am testat si eu iGo Primo cand am fost in Grecia. Intefata noua e ok si parca mai usor de folosit. Pana la urma e mai important sa ai harti cat mai noi decat cine stie ce scula de soft de navigatie.

      (Citează)

    • @Emil: returnarea e cea mai nasoala etapa a unui review :P

      @AdrianG: adevarat cu hartile. Cred ca la un moment dat oamenii se vor satura de iGO piratat si vor cumpara un navigator ce include acest soft, pentru a beneficia de 1 an sau doi de update-uri gratuite de harti. Navon-ul pe care il am include toata Europa, de exemplu. Vad ca incep sa se miste lucrurile si pe TTS (text-to-speech), unde vocea din navigator iti citeste si numele de strazi, la modul “virati la stanga pe prima strada, Ion Campineanu”. Din pacate inca nu si in romana, dar alte limbi suporta asta in navigatorul pe care il am.

        (Citează)

  4. la servici nu ai fost?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus