un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O fi criza la CASCO?

14 Sep 2010  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

3 comentarii

Anul trecut pe vremea aceasta am încheiat o poliță CASCO la Omniasig pentru 604 euro pe an şi franşiză de 100 de euro pe eveniment. După un an fără probleme se promitea un discount de 10%.

Acum am solicitat informaţii despre cum fac să prelungesc poliţa, că mai are câteva zile şi expiră. Surpriza? Acum mă va costa doar 385 de euro pe an şi fără franşiză pe eveniment.

Pe de o parte sunt mulţumit de faptul că mi-au făcut noua ofertă din proprie iniţiativă, eu aşteptându-mă să plătesc vreo 540 de euro, nu 385. Pe de altă parte nu pot să nu remarc că a trebuit să-i contactez eu, asiguratorul nedând nici un semn de viaţă deşi mai era fix o săptămână până la expirarea poliţei. Mă aşteptam să mă sune ei şi să mă întrebe dacă mai vreau sau nu să continui.

    3 comentarii

  1. daca ai aceeasi masina ti-au scazut valoarea ei

      (Citează)

  2. eu am patit invers; cu asiban; primul an 2000 lei; al doilea la fel (cica am avut promotie in primul an); in al 3-lea speram la 25% reducere cat scria pe contract; mi-au confirmat ca voi avea reducere dar va creste cota de prima bla-bla-bla; apoi m-au sunat sa-mi zica cat ma costa: ~2800 lei; au zis ca nu e nicio greseala… (n-am avut daune, absolut nimic); m-au pierdut de client.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus