un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mihaela se dezbraca in 2007, Cancan si Realitatea iau o teapa in 2010

1 Sep 2010  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Aflu de pe Realitatea.net ca Mihaela Rădulescu s-a dezbrăcat pentru revista Tango.

Mihaela a realizat pictorialul chiar la aniversarea vârstei de 41 de ani.
Mihaela Rădulescu a pozat pentru Revista Tango în ipostaze incendiare pe malul Mării Negre, la Costineşti, potrivit cancan.ro.

Prima nedumerire personală: dacă tot s-a dezbrăcat, de ce n-a făcut-o la 30 de ani, ci a aşteptat până la 41? Mai ştiţi ce zicea Bianca Drăgușanu? Ignoraţi partea cu “curvă”, că nu sunt la curent cu viaţa Mihaelei Rădulescu ca să o judec la acest aspect. Dar ideea rămâne, dacă tot te dezbraci, măcar fă-o la momentul tău de maxim al aspectului/popularităţii.

A doua nedumerire personală: unde sunt ipostazele incendiare? Iată mai jos o fotografie din pictorial:

Vi se pare incendiară? E de-a dreptul stinsă, nu doar de apa mării, ci şi de haine. Aşa sunt toate. Abia-abia vezi undeva forma unui sân sau o jumătate de fund. Eu prin “se dezbracă” înţeleg fotografii gen Playboy, iar prin “incendiare” înţeleg că ne arată “pupăza”, linge o îngheţată mare, își toarnă lapte în cap și alte asemenea clișee. Reglăm şi noi dicţionarul ştirilor, băieţi? Văd ipostaze mai incendiare în reportajele ProTV despre aglomeraţia de la mare.

Bun, astea sunt chestiile care mă nemulţumesc pe mine. Asta e, femeia dezbrăcată din imaginile de pe net nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor. Să trecem la fazele amuzante.

Revista Tango, citată ca sursa pe Realitatea (wow, ştiu!), a publicat pe site acele fotografii pe 16 august 2010. La sfârşitul pictorialului scrie însă că fotografiile sunt făcute şi publicate în numărul din august 2007 al revistei Tango. Le pun din nou, trei ani mai târziu, ca să mai atragă nişte vizitatori, dar e o manevră ieftină. Nu trăieşti dintr-un pictorial făcut în momentele de glorie şi nu-l reprintezi din când în când. E aiurea, e de porc.

Cancan ia ţeapă zicând că pictorialul e făcut la vârsta de 41 de ani. Mihaela Rădulescu e născută în 1969, deci are 41 de ani acum, în 2010. Fotografiile au fost făcut atunci când avea 38 de ani. Realitatea ia aceeași țeapă, neverificând nimic.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus