un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

M-am imbogatit! Comision de 0,95 lei, in intregime al meu

18 Sep 2010  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Cineva a cumpărat de la EvoMag ceva de 50 de lei. Am primit şi eu, prin programul de afiliere, 0,95 lei. Toţi ai mei! Sunt deja în oraş, fac nişte la prieteni şi arunc banii pe gagici, maşini şi mâncare.

    11 comentarii

  1. Deja poti sa te lasi de servici si sa traiesti din dobanda. Pana acum ai mai “vandut” ceva prin 2parale?

      (Citează)

  2. Primii bani din affiliate marketing ? :)

      (Citează)

  3. Sinistru. Deci pentru asemenea comisioane sa le tii banner si sa le faci prezentari? Misto. Acum am inteles de ce nu merita (cel putin pana acum) marketing afiliat la noi. Un link de TLA pe blog si scot LUNAR de 30 de ori mai mult decat atat :D

      (Citează)

  4. @dojo e o diferenta intre programe, eu cel putin din 2parale(marketonline, pcfun, evomag) nu am scos nimic, pe cand din profitshare-ul de la emag am mai scos una alta.

      (Citează)

  5. și cam niște ce faci la prieteni ? ecuații, curat prin casă, flotări, de mâncare ? sau e ca-n pseudo-reclama de la bcr ? ;)

      (Citează)

    • Prin 2parale cred ca e un sigur link aici, cel la o husa pentru Desire. Am mai vazut comisioane de la ei, dar nimic mare. Se vede ca eMag e lider de piata. Valoarea de 0,95 lei mi s-a parut amuzanta, teoretic ii costa mai mult transferul bancar decat suma platita mie.

        (Citează)

  6. Am primit si eu recent un comision de 0,3 lei prin 2parale. Il tin pentru concediul de revelion :))

      (Citează)

  7. Inseamna ca eu stau foarte bine cu cei 350 de lei transferati in cont si 308 lei ce asteapta sa ajunga la pragul de 350 spre a fi ridicati :) dar prin profitshare de la eMag. Acolo cum sta monetizarea?

      (Citează)

    • Nu stiu daca am voie sa fac publice statisticile, dar iti poti face o idee de la pagina 12 din PDF.
      http://www.emag.ro/blog/2010/04/primul-an-de-emag-profitshare/

      2parale inca nu m-a convins. Nu stiu de ce. E drept ca n-am insistat deloc cu el, cred ca acel link care mi-a adus cei 0,95 lei e singurul prin acest sistem (e pe undeva o husa la Desire de la evomag). Intamplator azi mi-a adus 15 lei comision, tot Evomag prin acel link. Dar simt ca nici magazinele online nu ma ajuta prea mult. De exemplu Evomag are preturi chiar bune, dar am intrat la ei zilele trecute ca sa vad ce telefoane cu Android au… nu gaseam categoria. Ei inca vand “PDA-uri cu GPS”, acolo au incadrat HTC-urile Desire si altele. Imi pare rau sa o spun, dar daca asa isi marketeaza ei produsele, nu cred ca o pot face nici eu eficient.

      Subiectul asta trebuie dezvoltat, ma voi gandi la un post mai mare.

        (Citează)

  8. Totusi mai ai ceva link-uri prin 2parale pe mobbi.ro sau ti-ai facut conturi diferite?
    Cu toate astea mult mai bine reusesti sa vinzi ceva de la emag decat la magazinele de it prezente pe 2parale, si nu cred ca pretul e singurul lucru care incurajeaza spre emag.
    De exemplu cand intru pe evoMAG imi da impresia de magazin online de acum 3-4 ani.

      (Citează)

    • Pe mobbi.ro merg cu ambele da, dar momentan nu prea sunt vanzari. POate cand apare urmatoarea generatie de telefoane, momentan discutam de cele existente deja pe piata.

      Facand acele comparatii de preturi intre magazine, am observat totusi ca Evomag are constant preturi mai bune. Daca doar asta te intereseaza, e o alternativa foarte buna. Imi place la ei si ca-i poti contacta rapid pe Twitter si Yahoo. In plus, sunt in Pantelimon pe la Costin Georgian, deci cei din partea aceea a orasului pot sa ridice mult mai usor de la ei decat de la eMag.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus