un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Logitech-ul e greu de gasit

2 Sep 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Bună ziua,

Am primit solicitarea dumneavoastră şi vă comunicăm că produsul menţionat este disponibil la comandă. În urma plasării unei comenzi un consultant de vânzări va lua legătura cu dumneavoastră prin telefon sau e-mail în maximum 24 ore pentru a vă informa asupra termenului de livrare. Dacă nu veţi fi de acord cu acest termen, puteţi renunţa la comandă, fără alte obligaţii din partea dumneavoastră.

Am dat comanda pe site, m-a sunat consultantul promis ca să-mi spună că termenul de livrare nu se cunoaşte pentru că produsul nu se mai aduce. Termenul “disponibil la comandă” devine tot mai vag, nu? Iar “termenul de livrare” include şi “niciodată”, se pare.

Îi spun domnişoarei că la solicitarea mea anterioară mi s-a spus că produsul poate fi adus la comandă şi că în urma comenzii urma, din ce am înţeles eu, să-mi fie spus doar dacă e vorba de “marţi dimineaţa” sau “joi-vineri”. A dat-o întoarsă, că poate fi adus între 2 săptămâni şi 1 lună, că nu se ştie clar, că nu s-a mai comandat de mult, că eu am cerut informaţii probabil de la vreun alt departament (ah, aţi cerut chiar prin butonul de pe site? mda…).

În concluzie, kit-ul Logitech 2800 Pro nu se mai aduce şi nu vreau nici Microsoft. Înapoi la vânătoare. Alte sugestii?

    8 comentarii

  1. Daca poti sa treci peste aranjarea cel putin ciudata a F-urilor (cate 3, nu cate 4) si te obisnuiesti cu aranjarea chiar imbecila a grupului home, end, pgup, etc, Logitech Cordless Wave Pro. Tastatura foarte comoda, mouse care sta bine in mana si enter mare pe tastatura :)

      (Citează)

  2. Nu am nimic cu nimeni dar imi miroase a emag. Cand am citit am avut un déjà vu, asa am patit si eu cu un monitor anul trecut. Cea mai sigura cale: am anulat comanda!

      (Citează)

  3. din cate stiu, termenele astea cu livrare la comanda inseamna ca produsul nu exista in tara, deci ei (magazinul) trebuie sa faca comanda la furnizor iar aia la producator si iti dai seama ca le este greu, mai ales daca nu ai platit in prealabil prin card produsul ca sa fie siguri 100% ca-l iei chiar daca el vine si peste 1 luna.

      (Citează)

    • Dragos, n-as avea nimic impotriva sa platesc in avans, dar din pacate tot magazinul online imi pune bete in roate aici. In primul rand nu-mi garanteaza pretul, ci daca dupa comanda ferma le vine mai scump produsul, imi cer si diferenta de bani, ceea ce nu accept ca idee. E pretul pe site, daca il dau in avans atunci asa sa fie, iar o eventuala diferenta o suporta ei. In al doilea rand, daca platesc in avans ma astept ca produsul meu sa fie comandat si adus in 3-5 zile, ca atat dureaza un curierat de oriunde din Europa, cu camionul. Te asigur insa ca raspunsul ar fi fost tot 2-8 saptamani.

        (Citează)

  4. 3-5 zile lucratoare ar fi perioada aia, numai ca pretul curierului pentru un singur produs, poate depasi valoarea produsului, mai ales in cazul de fata. Imagineaza-ti ca trimiterea unui plic prin metoda asta costa cam 20 de euro.

      (Citează)

    • Solutii sunt mereu. Camioane de marfa circula in toate partile cu diverse ocazii. Doar ca nu vrea nimeni sa se chinuie un pic mai mult, sa mearga “that extra mile” pentru un client. Nu pricep ca asta le aduce loialitate. La eMag inteleg, ca sunt mari, dar nici alte magazine micute nu fac asta.

        (Citează)

  5. Da, camioane circula in toate directiile, dar pentru un singur produs (de greutatea aia) trebuie sa folosesti un curier de genul TNT sau, pentru o solutie foarte de buget, Posta Atlassib.

    Magazinele on-line sunt insa niste agenti de vanzari virtuali, nu fac importuri. Cand fac chestii de genul asta, apar vestitele preturi la Iphone4. Daca la un asemenea produs merita sa faca efortul, pentru o tastatura si un mouse cu valoare de vanzare de sub 100 de euro…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus