un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMag introduce servicii foto

7 Sep 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

O surpriză pe care am avut-o citind newsletterul de astăzi a fost legată de serviciile foto pe care le oferă acum eMag în colaborare cu CEWE. Le trimiţi fotografiile digitale, ei le imprimă pe suport foto şi ţi le livrează acasă. La început nu mi s-a părut cine ştie ce, dar privind mai în atentie lucrurile, acest serviciu începe să mi se pară o extensie normală a unui magazin IT & Electrocasnice şi se îmbină ok cu modelul de business online.

eMag are o pagina cu câteva informaţii, dar site-ul adevărat de suport, cel pe care puteţi vedea preţurile şi dimensiunile şi puteţi lua şi un mic soft, este aici. Poţi comanda direct imaginea respectivă pe o halbă sau un tricou, cu livrare acasa, pentru că fac şi astfel de obiecte.

Preţurile sunt mai mari decat în magazine “de cartier”. De exemplu eu vreau să printez câteva fotografii în format 40×30 cm şi am în cartier un centru foto care o face pentru 10 lei pe imagine. CEWE vrea 15 lei, plus nişte cheltuieli de transport. Dar dacă nu ai timp de umblat sau nu-ţi pasă de bani, e ok şi aşa. Dimensiunile normale, gen 10×13, au preţuri ok. N-am văzut nici o informaţie despre confidenţialitate şi ce fac apoi cu imaginile respective.

PS: caut şi un loc unde să imprim vreo 3-4 fotografii panoramice la dimensiune 88 x 30 cm. Şi caut…

    7 comentarii

  1. tre sa instalezi un soft sau un plugin… wtf?

      (Citează)

    • @add: nu l-am instalat, dar banuiesc ca e ceva in genul Uploadr de pe Flickr. E ori asta, ori cont pe site si upload prin browser, care de obicei e mai greoi.

        (Citează)

  2. Am folosit serviciul Cewe via Carrefour. Aplicatia de trimitere a pozelor e interesanta, timpul de procesare a comenzii este de 2-3 zile lucratoare dar….de 2 saptamani sun zilnic la Carrefour Baneasa sa intreb daca mi-au venit comenzile si raspunsul e mereu negativ. Mai nou s-au saturat sa-mi raspunda la telefon si mi-l trantesc in nas.
    De evitat, zic eu.

      (Citează)

  3. E o aplicatie din care poti retusa/redimensiona fotografiile sau le poti pune pe diverse obiecte.

      (Citează)

  4. Adrian Dumitru

    07/09/2010 la 2:35 PM

    http://www.amedesign.ro , vorbeste cu dl Marcel Eremia.

      (Citează)

  5. Sunt varza la poze .. etc.. am dat comanda de o cana cu poza pe ea.. si nici nu se deosebesc culorile.. sunt vai mama lor.. am stat 2 luni sa imi trimit comanda…nici nu m`au anuntat cand imi vine.. m`au anuntat pe email ca de ce am refuzat coletu eu nestiind ca a venit dupa atata timp.. nu m`au sunat nu nimic..apoi prin email mi-au cerut nr de tel sa ma sune cand vine iar.

      (Citează)

  6. Şi eu am folosit serviciul: pozele sunt acceptabile, se procesează şi se trimit cam în două zile; partea proastă e, într-adevăr, comunicarea: am vrut să schimb adresa de expediere şi pur şi simplu nu am reuşit să iau legătura cu nimeni (nu au răspuns la emailuri, la telefon).
    Radu, merci pt. Swype! Scuze nu vedeam ataşamentul , încă nu mă obişnuisem cu desire. În plus, tot cu ajutorul hinturilor de pe blogul tău am reuşit să-mi configurez emailul pe yahoo (trecându-l pe asia).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus