un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Desfac un iPhone 4 pentru review

30 Sep 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

iPhone 4 in cutie

Iată”, veţi spune, “momentul pe care îl aşteptam de ani! Radu va testa şi un iPhone!” Aşa e. Am primit un iPhone 4 pentru câteva zile, oferit de Evomag. Asta e avantajul stocului real, căci ieri i-am întrebat dacă îmi împrumută unul şi astăzi deja îl aveam.

OK, am telefonul. La cât de scump este (3.699 de lei la Evomag), simt că ar trebui să port mănuşi atunci când îl utilizez, precum vânzătorii de ceasuri de marcă sau de bijuterii de lux. Iată-l mai jos desfăcut din pachetul original şi fotografiat la fiecare pas.

Cutia nedesfacuta

Cutia nedesfacuta

Mă aşteptam să aibă o cutie ceva mai fiţoasă. Cutia, ambalarea şi interiorul sunt  asemănătoare cu ale multor altor telefoane sau iPod-uri care sunt de 2 sau chiar 4 ori mai ieftine. Nu că ar conta asta pentru mine, deoarece ambalajul îmi ocupă în total 5 minute din viaţă şi apoi dispare, ascuns pe un dulap sau chiar aruncat de tot, dar pentru alţii ştiu că astfel de elemente sunt importante şi credeam că Apple va uimi şi aici cu ceva nou.

Interior

Interior

Manual

Manual

În interior există doar trei accesorii: căştile albe, clasice Apple, un cablu USB cu conector special Apple şi un ştecher care face pereche cu acel cablu pentru încărcarea de la priză. Există şi un mic ghid de utilizare botezat Finger Tips. Ar fi fost bună o husă, că mă tem să nu-l zgârii.

Accesoriile

Accesoriile

Continuăm mâine.

iPhone
EvoMAG
iPhone 4 16 GB 3,699 lei

    3 comentarii

  1. Still expensive… mai asteptam :)

      (Citează)

  2. sa nu uiti sa filmezi cum cade semnalul cand atingi punctul g ala din partea stanga jos :))

      (Citează)

  3. Era bun sa fi avut si Galaxy S-u ala pe langa tine acum, sa fi facut o comparatie. Oricum am incredere in tine ca nu devii subiectiv, spre deosebire de altii :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus