un blog de Radu Dumitru

Oferte bune de decembrie, plus ghid de whisky, gin și alte băuturi fine. Robotesc și la canalul meu de YouTube, orice Subscribe ajută.

A fii sau a nu fii

25 Sep 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Asta e de pe Marketonline. Pentru viitor și pentru alții, dacă aveți nelămuriri cu forma corectă a unui verb, s-a inventat verbix.com!

  2 comentarii

 1. daca tot dam lectii, e bine de stiut si ca “orele” se foloseste daca sunt mai multe…intre orele…16 si 20…cand e vorba despre o anumita ora se spune…ora 16. apropo de ultimul tau post.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus