un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

via Sport

23 Aug 2010  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

M-am nimerit şi eu sâmbătă pe Kiseleff, unde bulevardul era închis pentru a face loc celor ce doreau să petreacă timpul în aer liber, făcând sport. E mişto să te plimbi pe mijlocul unui bulevard unde altădată e plin de maşini.

Acum erau puse mese de ping-pong, fileuri de badminton, coşuri de baschet şi mese de fotbal. Mi-a plăcut că erau şi accesoriile la liber, aşa că am luat şi eu o minge de baschet şi am aruncat de câteva ori la coş, ca în vremurile bune. Ar fi mişto să mai joc acum un 5 vs 5 ca în liceu şi facultate.

Un pic bizară e reclama la Oprescu. Iar dacă bannere cu reclame la deodorant sau echipament sportiv îşi mai aveau locul, cele cu reclame la laptopuri chiar nu erau potrivite pentru acest eveniment. Din păcate a fost şi ultimul weekend în care bulevardul este închis şi transformat în zona pietonală, poate la anul se mai întoarce obiceiul.

    3 comentarii

  1. din punctul meu de vedere un obicei imbecil la fel ca si cel de a inchide strazi principale in perioada craciunului sau pastelui.

    Cred ca actiuni prosport se pot face in alt mod fara a deranja circulatia

      (Citează)

    • De ce, tocmai asta atrage lumea, ineditul situatiei. Ca sport oricum poate sa faca oricine isi doreste asta, dar uite ca la astfel de evenimente au venit 10.000 de oameni in fiecare weekend. Orasul nu e doar al masinilor (decat daca traieste Skynet acolo. Si aia din Matrix)

        (Citează)

  2. Da, am fost si eu in cateva weekenduri. Reclama la Oprescu nu mi s-a parut ciudata, pentru ca in fond Oprescu a aprobat proiectul, si merita putin credit pentru asta, iar sponsorii evenimentului aia au fost, unii mai relevanti, altii mai putin…:)

    Ma bucur ca ti s-a parut o initiativa buna. As spune chiar ca Via sport a fost pentru sport ca si Let’s do it pentru curatenie :) In sensul bun, am vazut ca ai scris despre asta mai demult. Eu ii sustin, pentru ca e prima mobilizare nationala pozitiva in ultimii 20 de ani, cu multe efecte potentiale, nu doar curatenia efectiva. Discutam pe larg daca vrei la o Warsteiner (btw, merci de pont;) )

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus