un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

S-a terminat, s-a terminat

2 Aug 2010  ·

GÂNDURI, TURISM  ·

12 comentarii

Sau, cum îmi place mie să spun după fiecare concediu-excursie prin străinătate:

E dimineaţă, sunt în pat,
Am călătorit sau am visat?

Pe la 2 noaptea am ajuns acasă, după un zbor fără probleme (ca şi primul) cu Wizz Air de la Barcelona la Bucureşti. 14 nopţi, vreo 13 oraşe văzute (Zaragoza, Madrid, Toledo, Cordoba, Sevilla, Gibraltar, Algeciras, Granada şi Alhambra, Marbella, Alicante, Valencia, Barcelona şi un sejur în Malgrat de Mar, pe coasta Maresme din nordul Barcelonei), plus 19 GB de fotografii făcute cu Pentax-ul D-x propriu. Am văzut multe, am mâncat de toate, am fotografiat o grămadă de ciudăţenii şi am multe să vă povestesc. O voi face pe rând în următoarele săptămâni, că de obicei.

Nu că nu m-aş fi aşteptat după celelalte călătorii din alţi ani, dar vestul nu e patria wireless-ului gratuit, aşa cum poate aţi crede. Astfel se explică de ce am putut face doar foarte puţine update-uri de pe drum. Pur şi simplu după primele zile n-am mai găsit nicăieri localuri sau hoteluri cu wifi gratis, toate fiind cu bani şi înregistrare şi din astea anti-bloggeristice.

Habar n-am ce-a fost prin țară! Am pierdut ceva important?

    12 comentarii

  1. Welcome back. Starcraft II, asta ai pierdut :)

      (Citează)

  2. Salut si bine ai revenit.
    Ma bucur ca ti-a priit concediul, eu insa sunt nerabdator sa imi spui ce parere ai despre Froyo pe DESIRE. L-au lansat oficial. Astept sa il instalezi si sa ne dai primele pareri.

    Cheers

      (Citează)

    • @AdrianG: l-am vazut in Barcelona intr-un Corte Ingles. Intai am avut un moment “wow, ce-i asta, a aparut Starcraft 2?” dupa care mi-am adus aminte de viata normala, aia in care cunosc astfel de informatii si scriu despre ele :P Se dadea si pe acolo ca painea calda.

      @Radu: l-am instalat azi, a mers perfect totul, n-am pana acum nici o problema. Sunt o gramada de imbunatatiri, merita upgrade-ul.

      @nashu: da, am citit acum pe la Piticu.ro tot scandalul. Mai uimitor e ca, desi pare copiat 100%, aia de l-au facut cica au prezentat plansele cu evolutia design-ului. O fi cea mai mare coincidenta din istorie.

      @Mirel: ca orice DSLR, doar ca un pic mai mic si are zgomot redus chiar si la ISO mare.

        (Citează)

  3. De cand ai plecat tu, tara are si logo.

      (Citează)

  4. cum arata Pentax D-x?

      (Citează)

  5. n=ai pierdut nimic..nici macar nu l-au dat jos pe basexu

      (Citează)

  6. Pai probabil or fi vrut ei frunza acolo, s-au chinuit reo 5 minute, dupa care au zis “pana mea, ia cauta pe google”. Fie asta, fie au facut desenele dupa aparitia scandalului. Mie, oricum, mi se pare indiferent de unde au luat poza initiala, singura intrebare fiind daca e bun sau nu logo-ul si daca cineva ii poate da in gand pentru ciordit. Ca i-a costat 3 lei constructia lui sau 500 de mii de dolari aur, mi se pare irelevant.

    Altfel, cred ca am mai scris pe undeva, s-a scumpit Desire-ul la Emag, nu mai e cat ai tu in dreapta. :D

      (Citează)

  7. Da, nea Nicu a mai zambit o data de pe prima pagina a ziarelor. Just like the good old times!

      (Citează)

  8. Cum sunt serviciile celor de la Wizz Air? Cat te-a ajuns taxa de bagaj la cala?

      (Citează)

  9. Da, ideea e ca sa adaugi taxele suplimentare trebuie sa incepi sa rezervi biletul, cu date completate etc. Oricum am vazut ca peste tot ies mai ieftin daca fac rezervarile online direct la compania aeriana, decat la o agentie de turism sau prin site-uri gen vola.ro.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus