un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Prima zi de IE 8 Summer Camp

3 Jul 2010  ·

TEHNOLOGIE, TURISM  ·

Spune-ți părerea

Am plecat cu autocarul Microsoft pe la 11 din București, destul de târziu. La 11:30 ieșeam pe autostradă, de unde mergeam glonț la Tulcea. Ne-am întâlnit acolo cu Bobby Voicu și Alex Negrea, ei venind cu mașina.

Am văzut doar două urme ale “dezastrului” cauzat de umflarea Dunării: la trecerea de la Giurgeni se vedea că râul mai invadase vreo 50 de metri de-o parte si de alta a albiei “default”, iar la Murighiol debarcaderul de unde se iau de obicei șalupele spre Sf Gheorghe, același debarcader unde acum o luna am stat și am așteptat plecarea, era sub ape. Barca ne-a luat de la 20 de metri mai înspre uscat, că până acolo ajunsese Dunărea. Asta e tot. În rest totul e bine și frumos pe aici, soare și căldură.

Am ajuns la Sf Gheorghe, ne-am cazat la Green Village, am mâncat masa de pranz în aer liber și apoi am sărit în piscină, unde am jucat un polo cu Bobby, Cetin, Alex, Marius, Andrei Crivăț și încă vreo doi oameni pe care  nu i-am reținut încă. Scuze băieți, dar am memorie proastă la nume și azi am cunoscut multe persoane noi pentru mine.

După baie ne-am strâns să vedem meciul (merita să câștige Ghana, am zis), am mai băut ceva (bere, vin, tuică, whisky, gin tonic), am mâncat de seară și am ajuns un pic și la discoteca locală. Aici am rămas surprins de numărul mare de tineri care dansau. Nu știam că sunt atât de mulți oameni în tot satul Sf. Gheorghe. Chiar și luând în considerare turiștii din camping, tot nu înțeleg cum s-au strâns atâtea fete și băieți aici. Am stat un pic și ne-am retras la culcare.

Notebook-ul acesta Sony Vaio Y e ușor ca un fulg. Nu mă deranjează să-l car în spate și abia îl simt acum când îl țin pe mine în pat, în ciuda oboselii.

Mâine e zi aglomerată, prezentări, plimbare pe canale, sper să ajung și la mare și să fac o baie pe plaja albă de la vărsarea Dunării.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus