un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Exista un client bun de Twitter?

2 Jul 2010  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

ÃŽn încercarea mea (de lungă durată, se pare) de a înÅ£elege ÅŸi integra cumva Twitter în viaÅ£a de zi cu zi mă lovesc acum de problema unui client bun pentru Windows. Am încercat TweetDeck ÅŸi Seesmic Desktop, dar fiind ambele bazate pe Adobe Air simt că ocupă prea multe resurse ÅŸi se miÅŸcă prea greu. Am Seesmic for Windows, care e altfel făcut (mi se pare mie sau e un Internet Explorer modificat, aÅŸa cum ÅŸi ferestrele de Yahoo Messenger sunt tot un fel de IE?), mult mai lejer ca resurse ocupate, dar are altă bubă: nu are nici o notificare! Vreau să facă un mic “bing!”, ceva, orice, atunci când primesc o menÅ£iune sau un mesaj direct, ca să nu primesc o întrebare iar eu să răspund două ore mai târziu. Twitter este bazat pe “acum!”, iar dacă nu poÈ›i fi în pas cu el nu-l utilizezi cum trebuie.

E vreo soluţie pentru asta? Îmi puteţi recomanda un soft bun? Nu mă interesează nimic prea avansat. Îmi place ideea celor trei coloane Home / Mentions / Direct Messages din programele numite mai sus şi aş vrea să o păstrez. Iar în rest nu cer decât să mă anunţe cumva că am primit un mesaj nou. Nu-mi pasă de conturi multiple, de integrare cu Facebook și de alte bălării din acestea.

    8 comentarii

  1. echofon e ce iti trebuie :)

      (Citează)

  2. nu e mai usor sa cauti pe google pentru ce e? :)

      (Citează)

  3. Echofon e in browser. Foarte multa lume am vazut ca-l foloseste, dar cum toata lumea tine browserul deschis non stop are sens.

      (Citează)

  4. Alex Barbulescu

    03/07/2010 la 8:29 AM

    Am gasit un gadget pentru windows se numeste tweetz , are notificari , se aude un ciripit cand primesti mesaje noi .
    incearca sa vezi daca iti place http://blueonionsoftware.com/blog.aspx?p=5b4bd9c2-bf31-48a7-a34a-047c738d88f5

      (Citează)

  5. M-am uitat pe Echofon tocmai pentru ca stiam ca e doar pentru mobile. Am vazut ca e pentru Firefox. E ok, il voi testa,dar ma gandeam ca poate exista ceva stand-alone.

      (Citează)

  6. Echofon e ceea ce se numea inainte “Twitterfox”.

      (Citează)

  7. Daca vrei ceva dragut la nivel grafic si care seamana cu un IM iti recomand BLU, il gasesti aici – http://www.thirteen23.com/experiences/desktop/blu/

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus