un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Miss Universe Romania

15 Jul 2010  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Alexandra Cătălina Filip, proaspăt aleasă să ne reprezinte la Miss Universe, renunţă la titlu deoarece programul competiţiei şi al altor angajamente pe care ar fi trebuit să le respecte o împiedică să-şi urmeze cariera în dans sportiv şi alte studii. Următoarea clasată, Oana Paveluc, tot o bunăciune, este acum Miss Universe România.

Acum o întrebare pentru Cătălina: de ce a participat la concurs, dacă nu-şi poate îndeplini responsabilităţile ce revin din câştigarea lui?

E amuzant să participi ca să vezi cât de departe poţi ajunge, care e atmosfera şi cum decurg lucrurile, dar dacă tot câştigi ocazia de a te remarca în modelling, o refuzi? Aşa bună e o carieră în dans sportiv în România, aşa bănoasă, încât o astfel de ocazie (participarea la Miss Universe şi toate publicitatea care o obţii de aici) nu merită câştigată?

Am aflat de asta de pe FashionLife.ro, mai multe detalii sunt şi pe Hotnews. De remarcat că femeile numite Cătălina sunt celebre pentru alegerile bizare: o alta l-a preferat pe Cătălin în locul Luceafărului :P

    4 comentarii

  1. :) tie ti-a placut vreodata sa faci un lucru? ai avut vreo pasiune? Ei, e total normal sa renunti la un lucru care te impiedica sa iti vezi de pasiunea ta.

    femeia probabil e pasionata de dans sportiv, si ala toaca mult timp.

      (Citează)

  2. A renuntat ca s-a facut blat (s-a culcat cu cine a trebuit) era cam urata , adica sunt altele mult mai misto ca ea , mai multe detalii la arhi pe blog unde sunt si niste poze destul de relevante zic eu

      (Citează)

  3. Dansul sportiv la noi e sugativă. Investeşti enorm (antrenamente, cantonamente, echipament sportiv, ore private cu antrenorii care contează, ore private în afară), iar la finalul zilei te alegi cu o cupă de plastic şi strângere de mână. Bonus: nu există nivelul de excelenţă care să te propulseze internaţional. Majoritatea celor care participă pentru România la campionate internaţionale (şi au ceva rezultate mai de doamne-ajută) se antrenează în afară.

    Pentru aia mi se pare de admirat ca tipa a renuntat la ceva care i-ar fi adus bani si popularitate pentru o chestie care o defineste mai tare. Noh, vise.

      (Citează)

    • @Linux: e doar o teorie, nu se stie ce si cum. Asa se zice mereu la astfel de concursuri.

      @Maddame: nu mi se pare de admirat. E ok sa ai o pasiune, dar sa dai cu piciorul la o astfel de sansa nu e de admirat, e o prostie.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus