un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Date Night si Hot Tub Time Machine, doua super-comedii

19 Jul 2010  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Dacă tot am stat închis în casa weekendul acesta, cu toate hainele spălate în aşteptarea plecării în Spania, m-am uitat la filme.

Date Night. O super-comedie cu Steve Carell (Get Smart) şi Tina Fey, care mi se pare că e de la SNL. Ei sunt un cuplu normal, care din greşeală e confundat într-un restaurant cu nişte hoţi de informaţii compromiţătoare. Devin urmăriţi de mafioţi şi de poliţie şi încearcă să iasă cu bine din întreaga situaţie. Filmul e o comedie /acţiune în stilul Get Smart, trebuie neapărat să o vedeţi.

Hot Tub Time Machine. O altă super-comedie (că de aia am pus titlul aşa, îmi place cuvântul) cu John Cusack, dar şi ceilalţi actori, chiar dacă necunoscuţi, sunt excelenţi. Un grup de 4 prieteni se întâlnesc la mulţi ani după terminarea liceului şi nu în împrejurări prea fericite. Pentru a relua relaţia, merg într-o excursie într-o staţiune de ski, locul în care în tinereţe avuseseră cele mai mari aventuri ale lor cu femei, droguri, muzică şi băutură. Jacuzzi-ul din cameră îi transportă în timp în anul 1986, iar ei trebuie să refacă situaţia de atunci pentru a reveni în zilele noastre. Pare un film moralizator, dar nu este, e plin de înjurături, ţâţe, faze marfa, porcoșenii şi glume, încât râzi de la început şi până la sfârşit. De ce n-o fi fost tinerețea şi la noi aşa (sau doar eu am ratat distracţie de genul acesta?). Nu trebuie ratat nici acesta.

    1 comentariu

  1. Am vazut si eu “Hot Tub Time Machine” si a fost un film grozav. Desi m-a intristat faptul ca Lou a ramas in trecut, m-am amuzat copios cand l-am vazut un om putred de bogat, ce putea fi gasit usor pe Lougle.

    Filmul asta ma face sa vreau sa revad “The Hangover.”

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus