un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un concurs bine gandit

15 Jun 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Îmi place cum e gândit noul concurs Varta, numit Încarcă-ţi bateriile. Pentru a participa cu şansă la câştigarea unui iPad, a unui salt cu paraşuta sau a unui zbor cu avionul, trebuie să scrii despre cum îţi încarci tu bateriile în cel mai amuzant şi surprinzător mod posibil. Nu e foarte clar dacă se referă la propriu la încărcarea unor baterii sau la figurat, cerându-ţi să spui ce te binedispune şi ce te energizează când eşti obosit, dar bănuiesc că mai degrabă e ultima variantă.

Îmi plac în special modurile în care poţi participa la acest concurs:

  • poţi să-ţi scrii povestea pe blogul concursului.
  • poţi să scrii pe blogul tău, dacă ai unul.
  • poţi să laşi un comentariu pe unul din blogurile partenere, Cabral.ro, Zoso.ro, Manafu.ro.
  • poţi să scrii pe Twitter, cu hashtag-ul #incarcatibateriile.
  • poţi să povesteşti pe Facebook.
  • poţi să încarci un clip video pe orice platformă de pe net.
  • poţi să trimiţi o fotografie sugestivă, dar să nu aibă mai mult de 5 MB (!).

Ăsta da concurs! Aşa trebuie să arate ceva modern şi orientat pe social media (cred că văd un pic mâna lui Cristi Manafu în pregătirea lui). Utilizatorul participă în modul în care îi este cel mai confortabil, brandul se popularizează (capătă awareness, cum ar zice englezofilii) pe mai multe platforme sociale. Cam greu subiectul însă. Dacă fiecare om ar avea o metodă de încărcat bateriile, ar fi mult mai simplă viaţa.

    2 comentarii

  1. Bai Radule, numai un adevarat inginer ar putea sa-si puna problema ca titlul concursului are sens propriu :D

    Asta e din ciclul “stii ca esti un inginer adevarat cand…” :D

      (Citează)

    • Da, asa e :P

      Discutam azi si cu niste colegi si chiar am testat. Am sunat un om de la Logistica si i-am zis sa-mi dea o cota pentru produsul X. Mi-a zis pretul, fara TVA. Am sunat un inginer si i-am zis sa-mi dea o cota pentru acelasi produs. Mi-a dat dimensiunile si o schema.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus