un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sunt la moda masinile negru mat

7 Jun 2010  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

2 comentarii

Vopseaua negru mat e la mare căutare, că văd tot mai multe maşini revopsite astfel. Probabil fie posesorilor le este frig rău în această climă rece a României şi au auzit că negrul atrage mai bine căldura, fie se tem de noile radare şi au luat vopsea stealth pentru maşinile lor. Cert e că am văzut un Opel Astra mai vechi vopsit aşa, un Logan şi apoi chiar un BMW X6 de multe zeci de mii de euro. Credeam că am văzut atunci culmea-culmilor, cea mai scumpă maşina vopsită negru-ca-noaptea.

Asta până când în Anglia am dat peste un Rolls Royce Phantom vopsit negru mat. Mă întreb dacă tradiţionalista firmă producătoare ştie de această blasfemie.

IMG_4302

    2 comentarii

  1. E posibil sa fie folie mata aplicata peste caroserie. Despre Rolls nu stiu ce sa spun, e o blasfemie. Am gasit linkul asta care ne lamureste: http://www.carbonsystems.ro/folie_ic.php

      (Citează)

  2. Mie imi place cum arata asa negru mat.
    Vad ca incepe lumea sa vada ce e frumos, pe vremuri am avut o bicicleta vopsita asa, cred ca de acolo s-au inspirat :P .

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus