un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Se circula bine si pe furtuna

18 Jun 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Noaptea trecută pe la 0:30, când furtuna tocmai începuse, am montat camera video în bord pentru a filma drumul de la 1 Mai până acasă în Tineretului, adică din nordul în sudul oraşului, vreo 10 kilometri.

Nu trebuie să urmăriţi clipul pentru că nu se întâmplă nimic în el. Merg liniştit şi rapid ca întotdeauna până acasă, în ciuda ploii şi a bălţilor. E o dovadă în plus a faptului că nu trebuie să devenim pămpălăi [Ne transformam in pampalai] şi să ne speriem de orice ploaie sau ninsoare.

Singurul lucru enervant au fost idioţii care au impresia că printr-o baltă mai adâncă se trece venind cu viteză mare, că altfel n-ar avea maşina putere să treacă prin ea. Nu faceţi aşa. Riscaţi să acvaplanati şi să pierdeţi controlul, aruncaţi apa în toţi cei din jur şi riscaţi să stricaţi vreun proiector sau radiatorul maşinii. O fi apă, dar impactul cu ea tot serios este (aţi văzut cum doare atunci când greşiţi săritura în piscină). Prin apă mare se trece cu viteză mică, în treaptă a doua turată normal (sau chiar în prima, dacă e motorul mare), cel mai important fiind să nu te opreşti sau să calezi motorul.

    2 comentarii

  1. Daca e balta mare, trebuie sa treci cu masina turata constant si sa ai grija sa nu ridici apa in fata (depinde cum e spoilerul), sa nu intre apa in admisie.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus