un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Masline pane la Warsteiner

2 Jun 2010  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Despre berăria Casa Warsteiner de pe Bd Uverturii am mai scris [Carnat cu varza la Warsteiner]. Mâncare bună şi ieftină. Dacă mergeţi pe acolo şi luați o bere, neapărat să cereţi să vi se aducă şi un platou, ba chiar două, de măsline pane, un fel de specialitate de-a lor. Sunt măsline verzi, fără sâmburi, făcute pane cu un pic de caşcaval. Sunt excelente şi aşa singure, iar cu bere sunt combinaţia perfectă.

IMAG0460

***

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus