un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

In jurul Marii Negre

3 Jun 2010  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Petruț Călinescu (fotograf) şi Ștefan Candea (jurnalist) sunt doi prieteni care s-au suit într-o maşină şi au plecat într-o călătorie de trei luni în jurul Marii Negre. “Patru ochi proaspeţi, nişte tehnică digitală, dicţionare de rusă şi turcă şi multă curiozitate, într-o orbecăială de trei luni” – este descrierea făcută de cei doi “aventurieri” proiectului Around the Black Sea. Călătoria poate fi urmărită pe site-ul theblacksea.eu, unde sunt postate zilnic fotografii si descrieri ale locurilor vizitate.

De pe Hotnews. Descrierea vă lămureşte perfect despre ce e vorba, iar mie mi se pare un proiect extraordinar, bazat pe o idee excelentă! Cei doi sunt deja prin Turcia, după ce au dat un sfert de tur în jurul Mării Negre. Urmăriţi TheBlackSea.eu pentru imagini şi detalii.

    3 comentarii

  1. genială ideea! cum de nu m-am gândit până acum la ea :D ? în altă ordine de idei, dacă eşti amator de astfel de poveşti, vezi că mai e una pusă la copt recent: umblucreanga.eu. Iar dacă vrei să citeşti povestea unui călător întors în ţară, recomand cu căldură mongolia.ro . Pe mine m-a ţinut lipit de monitor vreo 2 luni zi de zi. Ajunsesem să îmi dau mesaje cu nişte prieteni ori de câte ori apărea o nouă poveste.

      (Citează)

  2. da, Mongolia.ro a luat premiul Roblogfest pentru cel mai bun blog foto. când am auzit că Mihai e în sală am ţopăit ca un copil când primeşte o jucărie pe care şi-o dorea de mult :P

    ştiu şi sudamericana, doar că nu prea am aprofundat-o (n-am avut când/unde). dacă nu mă înşel, tot de la tine am aflat de ea :-)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus