un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Plec in Anglia pentru o saptamana

8 May 2010  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

De mâine dimineaţă când decolez şi până vinerea viitoare când mă întorc voi fi în Anglia, ca să văd o expoziţie. Voi sta în Londra la, coincidenţă totală, acelaşi hotel Royal Naţional *** la care am stat şi acum doi ani, când am fost acolo în concediu. Aşteptaţi-vă la mai puţine posturi, dar am speranţa că voi spune lucruri mai interesante de acolo.

Îmi pare rău că nu voi putea avea Internet pe mobil prin reţeaua de telefonie. Am Desire-ul la mine şi n-ar strica să am acces la update-uri meteo, la Google Maps, harta metroului londonez, mersul trenurilor, ştiri şi altele. Dar traficul de date în roaming e scump, aşa că voi căuta nişte reţele wifi şi le voi utiliza doar pe acestea.

Plec în schimb cu laptopul meu şi cu un modem 3G dat de Vodafone prin Gadgeteer.ro, ca să testez cum merge Internetul pe calculator în roaming şi să vă țin la curent de acolo.

    6 comentarii

  1. Călătorie plăcută :)

      (Citează)

  2. mă-ntreb: nu poți să folosești în Desire cartela de la modem? că practic vorbim de un SIM normal :-)

      (Citează)

  3. o sa fiu si eu pe acolo intre 12 si 16 mai (daca nu se trezeste eurostar-ul sa o ia razna din nou). poate ne vedem la o bere :)

      (Citează)

  4. Drum bun! Eu abia m-am intors din Londra azi. E 6 euro / MB la Vodafone in roaming, dar noroc cu WiFi gratuit la hotel…

      (Citează)

  5. Eu m-am intros marti din Londra. Si mai stiu multe persoane care au fost (separat, mai multe grupuri) la Londra in ultimele doua luni. E ceva cu Londra anul asta… cum a fost cu Barcelona acum cativa ani :))

      (Citează)

    • Am ajuns acum la hotel. Am schimbat autocar, tren si metrou. Uitasem cat de misto este fiecare catun din Anglia. Daca as putea m-as muta aici.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus