un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mancare greceasca la Navy’s

4 May 2010  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

După cum v-aţi putut da seama din clipul cu patinatoarele, am fost recent prin AFI şi vrând să încerc ceva nou de mâncare, am luat un sandviş de la Navy’s, care, în ciuda numelui, vinde mâncare “grecească”.

Asta în teorie. În practică vinde sandvişuri cu sos tzatziki şi cu nume balcanic şi se cheamă că e grecească. Am luat un meniu cu souvlaki sau gyros de porc, adică un fel de carne tocată și formată ca un mic, băgată într-o lipie mai groasă, împreună cu nişte ceapă, roşie, salată şi sos, plus cartofi prăjiţi şi suc. Sandvişul a fost bunicel, dar mic rău. La fel de mic a fost şi unul cu pui, deşi la 18 lei meniul te aştepţi să mănânci mai mult de atât, poate chiar să te saturi.

***

    1 comentariu

  1. Buna Ziua,

    Am fost acolo, am mancat si a fost foarte bun, eu am fost in Grecia de mai multe ori si mi-a placut faptul ca a fost respectata reteta tratidionala, dupa cum ai scris ai comandat meniu fun (18lei) asta contine souvlaki pork (100gr pork) rosii, pita, tzatziki, ceapa si in plus este bautura racoritoare (500ml) si o portie de cartofi, souvlaki singur fara meniu este in 9lei, nu cred ca este scump si este foarte important ca este pregatit intr-o bucataria deschisa si vezi toata pregatirea, dupa ce am vazut acolo au mancare foarte ieftin (pentru mall) in comparatie cu alte fast fooduri.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus