un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

M-am intors

15 May 2010  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

IMG_3502Ieri noapte am aterizat pe Băneasa după un zbor foarte liniştit cu Blue Air. Am venit înapoi cu aproape 1000 de fotografii, din care multe trebuie combinate în cadre panoramice sau HDR, cu noi zone văzute din Londra, cu sfaturi despre restaurante, magazine, călătorii şi trenuri, urmând să scriu despre toate în următoarele posturi. Am chiar prea multe de zis, dar sper să vă placă subiectul.

    3 comentarii

  1. Sil vu ple musiu …..

      (Citează)

  2. nu a oprit pe la bruxelles blue air-ul?sa va racoriti un pic?!
    ce parere ai de low cost airlines si celelalte?merita sa alegem?ma refer la confort (sa lasam banii deoparte)

      (Citează)

    • Eu as fi vrut sa opreasca, pentru ca langa primaria din Bruxelles, pe una din stradutele cu restaurante, am mancat cele mai minunate scoici in sos de vin alb si usturoi.

      Asta cu low cost-ul e discutabila… Nu mi s-a parut Blue Air-ul mai inghesuit decat alte linii cu care am zburat (Futura, Malev, British Airlines). In nici una nu ai loc, orice ai face. Iar pentru un zbor de 3 ore, as prefera un low cost, chiar daca nu e la fel de confortabil, dar cu diferenta de bani (cateva zeci/sute de euro) ma pot rasfata cu diverse la destinatie si pot compensa lipsa de conform si mancare din avion.

      Singura mea teama e starea avionului, dar Blue Air-ul mi s-a parut foarte ok, iar pilotii au fost excelenti la ambele curse. Stewardesele au fost foarte simpatice si profesioniste, mai ales la intoarcere (tot avionul a placut-o pe Roxana). Daca as avea convingerea ca verifica si avionul si investesc in el si in siguranta zborului si a handlingului de bagaje, as alege low-cost mereu. Am zburat si cu British Airways, am avut mic dejun si bauturi la discretie, dar nu se merita diferenta de bani doar pentru atat.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus